Nu rullar bollen... snart :)

Ja, nuläget är inte så kritiskt längre. Jag håller på att få jobb! Såhär var det: En kväll satt jag hungrig och var sugen på något smaskigt så jag gick ner till macken för att köpa mig en macka. Ville köpa en till adam också men fanns bara en så jag frågade om de hade fler men då blev gubben bakom disken alldeles till sig: "Duger inte resten som vi har då? va? måste du ha två mackor av just DEN sorten?" Jag blev helt stum och sa att jag visste kunde nöja mig med det som fanns bara att jag skulle föredra om jag fick mina två mackor :P Så började vi prata och sen frågade han om jag kunde tänka mig att jobba där xD haha vafasen :P knäppt eller? :D Ska dit imorgon och provjobba.

Förhållandet känns ganska bra nu faktiskt, inga tankar på att fly nu :P haha. Kanske ligger det en förbannelse över våra ringar?

Sedan till lite tråkigare saker. Jag har bytt nummer och har meddelat det till min syster och min brors familj, dock inte till mormor. Och hon hade tydligen försökt ringa mig flera gånger på det gamla numret men inte fått svar :( Stackars! Precis då när jag bytt nummer så ringde jag till henne men då var det upptaget, samma sak dagen efter och sen glömde jag bort det totalt. Men idag när jag pratade med syster så frågade hon om jag pratat med henne på sistone och då kom jag ihåg att jag inte gett henne numret. Känner mig otroligt taskig mot stackars mormen. Hon brukar alltid ringa och kolla hur läget är och sen gör jag såhär. Till mi syster och bror kunde jag ringa och meddela men henne glömde jag bort... Ska ringa henne imorrn direkt!!

Sen har jag även lite ångest för vovven min. Har ju ingen aning om hur det går. Ska ringa Nathalie imorrn med och höra hur det går. Undrar om Zack kommer ihåg mig än haha ...

Kollar någon på Big Brother? Det gör jag och fy attan vad skoj det är! Händer massa skoj och ibland skäms jag istället för dom själva när dom gör bort sig. haha men så är det! Nu ska jag se lite på tv, JA JUST DET! Peepshow! Kolla den serien och ni kommer aldrig sluta förvånas :D 

 Tv nu och sen sova :)

Kyssar <3



Saknar min lilla Zackiepack <3<3


Hur ska detta sluta?

Ja det är frågan det..

Mycket som händer och sker just nu. Behöver lite paus från förhållandet och ska därför boka in en resa till sverige i april. Lite fel att skriva så här på bloggen kanske många tycker men jag måste få skriva av mig.
Jag blir till en helt annan människa när jag är här i england. Jag får höra mycket som jag inte alls är värd att höra och det står mig långt upp i halsen nu faktiskt. Så en paus blir jättebra :)

Ska träffa bästaste Emma, Nathalie och Matilda. Ska bli jättekul! Ska dra med emma ut på krogen också hade jag tänkt, skaka rumpa är precis vad jag behöver nu haha

Gått lite mer än en vecka nu sen jag börjat med träningen på allvar och fyfan vad drygt det är. Sockersugen precis heeela tiden. Men har hållt mig till programmet som jag har och kilon har kommit av. Så känns väldigt bra :) Hoppas man börjar se resultat snart.. Blir lagomt till sommaren :)

Känner mig ganska ensam här nere också. Önskar det fanns någon man kunde prata med om allt. Ringde emma idag och det var så skönt att få höra rösten på henne. Så fort jag laddat mobilen med pengar är det Nathalies tur att få ett samtal. Måste få veta så allt är bra med henne också och hur det går med Zack.
Har så mycket i huvudet just nu. Ibland känner jag för att bara flytta tillbaka till Sverige och har då sagt till mig själv att då vill jag bo i karlstad. Där har jag alla mina vänner och jag känner att det är där jag vill vara. Så många minnen och jag bara älskar den staden!

Ska ta och gå och sova nu. Upp tidigt imorgon och fixa med lite mer papper och sen blir det att träna och handla mat.

Ciao!




ojoj

Ja hur forklarar man gardagen? Jag vet inte men mycket hande iaf. Jag vann bowlingen, pizzan smakade huuuur bra som helst. Men kvallen pa dansgolvet slutade lite sisadar. Inga mer kommentarer om det.

Idag ska vi fira Adams mamma som fyller ar sa nu ska jag ga och gora mig i ordning

ciao!


Utevistelse minsann!

Äntligen har jag kommit igång med träningen. Hållt på en vecka xD men känns riktigt bra. Adam stöttar mig hela tiden och det går framåt. Ska hålla på i 8 veckor och en är ju redan gjord, borde kunna klara av det. Inte mycket med 8 veckor ju.

Igår var vi till Adam gamla skola. En stooooor byggdnad mitt på en gigantsik stor gräsplätt. Den var gräs och kullar så långt ögat kunde nå och massa får var det brevid haha. Ah det var hur fint som helst. Så gick vi nerför en backe och vips hittade vi världens finaste plats! Små vattenfall och en stor damm. Solen sken och det var bra härligt! Tyvärr hade vi inte kameran med :(

Vi gick även till stan idag. Adam skulle posta sin telefon till ett företag och jag ville fixa min klocka som var för stor i armbandet. Så kom vi på att vi gick omkring med alldeles för mycket grejer på oss så då passade jag på att köpa en toalettborste så vi fick en påse xD 

 På vägen hem från stan ville Adam ta en annan väg hem, så kom vi till parken och jisses vad fint det var! Stoor gräsplätt igen och folk som spelade fotboll och basket (fast på asfalten då haha), satt på gräsmattan och åt smörgås och barn sprang omkring. Jättefint var det, tror jag ska ta med Zack dit när han kommer hit.

Imorgon är det våran speciella dag, nämligen 6månadersdagen!! <3<3 Hela 6 månader har nu gått och jag kan knappt tro att det är så länge. Är såå glad :) <3<3 Så imorgon ska vi kanske åka och bada på badhuset, bio, middag eller annat, vi har inte bestämt oss än.

Nu orkar jag inte skriva mera haha

Kyssar <3

Träning + jobb

Ja, nu har jag äntligen satt igång med träningen. Jag och Adam har skrivit på ett kontrakt som vi gjort själva haha. Om vi inte följer det så får den andra diska i 2 veckor haha. Mitt mål är att tappa 15 kilo. Men ska hålla på att träna för fullt i 8 veckor och se hur mycket jag tappar. Tror inte jag kan tappa 15 kg på så kort tid dock haha :P

Har registrerat mig på fler jobbsidor nu och sökt en massa jobb. Nannyjobb, affärer, översättare och gud vet vad. Hoppas det ger resultat :)

Nu ska vi se film och sen ska jag laga lite mat och diska.

Kyssar <3

RSS 2.0