En konstig kväll igår och ett ont huvud idag..

Har tuuusen saker i huvet nu. Hände ganska mycket igår. ska ta det från början:

Jag och jimmy satt i bilen och funderade på vad vi skulle hitta på. Slutadee med att vi hitta en fest i orsa. Grävde i min bil och hittade en påse öl men den blev inte aktuell då vi märkte att det inte var någon idé. Var en lite udda fest :P Dock träffade jag en gammal gammal kompis som jag inte sett på 4 år! Kände knappt igen honom. Så vi pratade en massa. Han frågade om jag fortfarande höll på att sjunga och när jag sa ja så sa han att han hade en studio nu. "bara att höra av dig så kan jag spela in åt dig". Skitbra! :D

Efter ett tag så lämnade vi den festen och åkte tillbaka till mora. Klockan var ca 23.45 när vi gick in i jimmys lägenhet. Då fick han höra att hans kompisar var på wasa så vi bestämde oss för att gå dit. Vi bokstavlige hävde ölen och skyndade oss dit :P utanför så hade asfalten spruckit på ett ställe och såklart sätter jag ner foten just precis där och vrickar foten! AAAJJJ!!!!

När vi kom in... asså... jag har aldrig sett så mycket folk på wasa!! Träffade massa gamla klasskompisar och det var skitroligt! :D Traskade fram till baren direkt och fick min smirnoff och min älskade mintu :P Sen bar det av mot dansgolvet och jävlar vad kul det var! Kändes som taket skulle lyfta! :O Jimmy försvann och det visade sig att han hade gått ut för att prata med nån och röka.

Efter ett tag (ett lååååångt tag) så gick vi hem till jimmy för att sova. Hade ju bilen där och sen somna vi.

På morgonen kom (som alltid) ångesten. Ångest, ett bankande huvud, ett hjärta som rusar pga gårdagens fylla och en ond fot! Det var min morgon det..
Ringde och beställde en pizza och åkte och hämtade den och for till mormor och hämtade jycken och for sen hemåt.
Ångesten steg och mitt samvete ... ah du.. Därför var jag tvungen att ringa ett samtal. Det blev ett lååångt samtal. Men det slutade bra och nu verkar det som att man fått tag i "den röda tråden" igen. Inget fel har egentligen begåtts :O Men längtar till januari...

Inte diskat på flera dagar och snart finns det inte ens en ren sked. Så imorrn blir det att gå upp tidigt, diska, städa, putsa, vattna blommor och sen en dusch. Sen ska jag packa lite tvätt och åka till mormor och tvätta. För det är ju så att vi inte har en tvättmaskin ens!! GAAH!
Pappa kommer hem imorrn också så det märks att en ny vecka börjar :P

På fredag åker jag äntligen hem till mitt kära Karlstad! <3 Kommer bli en helt underbar helg! Längtar så otroligt mycket efter alla nära och kära :)

Nej nu får det räcka tror jag hehe. Ciao!

Kyssar <3

Mycket nu! :)

Har lyckats vända på dygnet nu också. Uppe på nätterna och sover på dagarna. Inte bra! Idag har jag inte gjort så mycket. Pratat med Ida, vi ska gå på jubileumsgalan på lördag i mora ishall. Blir stort har jag hört. Ska bli skitkul! :)

Det är inte långt kvar tills jag åker till karlstad. Var länge sen nu. Antar att de kommer klaga MYCKEt på min dialekt :P t.om. märkt det själv nu haha. Ska bli så roligt! Ska fika med Nathalie och Emma också <3

Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag saknar faktiskt våran klass lite. :S Alla grupperingar och allt skitsnack som var rättade upp sig på slutet och då var man tvungen att säga hejdå till allihop. tråkigt.
Undrar vad alla gör nu :P

Nästa helg ska jag och Emma gå på getagig på m-skogen. Ska bli så jääävla skoj! :D Taggat i flera dagar nu så gissa hur taggad jag kommer vara när det är dags! ;D Planerat vad jag ska ha på mig (om jag hittar det i affären :P planerar alltid i förväg innan jag går ut och shoppar, både bra och dåligt, för hittar sällan det jag ska ha :P) på getagig. Ska dansa och skaka rumpa utta tusan med min kära Emma! :D
Hoppas man inte träffar.... Skulle bli så jobbigt då...

Var nyss och köpte chokladpudding så nu blir det pudding och breezer framför tvn! :D mums på det!
Hoppas det är något bra på tv bara.

Kyssar <3

Jobbigt med jobb

Hej bloggen!

Idag vaknade jag av att min jobb coach ringde mig. Han sa att Lollo (min andra jobb coach) inte hade fått tag på restaurangägaren i karlstad. Så nämna de han något om en rekryteringsmässa och det var då jag kom på att den mässan skulle jag ju vara med på hade jag bestämt mig för och den var ju idag!!
Slängde mig in i duschen, kastade på mig kläder och åkte iväg direkt.
Det var montrar överallt och massa olika företag från både Sverige och Norge. Gick runt och pratade med allihopa och dom var riktigt trevliga typer :) Hoppas någon av dom hör av sig snart :)

Nöjd och belåten efter dagen på mässan åkte jag hem. Då började telefonen ringa hejvilt. Det var pappa, mormor, syster och jocke.
Pappa kom hem senare och hämtade mig och sen åkte vi ner på stan en sväng. Sen kom jag på vad jocke hade sagt, det var ju fångarna på fortet ikväll igen! Och det har redan börjat så nu måste jag kila iväg!

Kyssar <3

Lite udda

De e jag det. Men vad ska man göra då? Blev inte så rolig kväll igår. Dom andra i bilen började bråka och det gjorde att jag också tappade festhumöret. Så satt man där helt malplacerad och fattade ingenting. Sen började en gnata och tjafsa med mig också och då fick det vara nog.

Tråkigt tråkigt...

Kom hem och tog bulle och oboy :P sen ringde adam mitt i natta också! den token. Men tur var väl det för jag var rätt så ledsen vid den tidpunkten. Dock inte lätt att sitta och prata engelska när man var full och hade massa bulle i munnen :P

jaja nu ska jag äta någonting. inte ätit mat på två dagar.
ciao!


Kyssar <3


igår kväll + idag

Klockan var två igår natt när mattis smsade mig. Vi bestämde att jag skulle åka och lämna hans tröja som jag hade lånat för länge sen och då skulle han fixa min påse som jag glömt kvar hos Ek. På väg till Mattis träffade jag en tjejkompis som påstod att ha blivit sparkad av en kille :S Helt sjukt vad vissa kan göra.

Sen åkte jag till Mattis med tröjan. När jag kom dit hade han såklart fest. 3 hade däckat i hans säng, en låg i soffan och 2 andra killar sprang runt och sjöng. Tyckte det var trevligt ändå tills dom 2 killarna började ta mig på röven och försökte ditt o datt. blääääh!! :S Blev lite rädd faktiskt.

När jag skulle åka hem så började mattis och jag prata ännu mer. Han ville börja dejta igen men jag sa nej. Jag kan inte. Vet inte, jag har fått någon spärr... Tar bara avstånd från allt. Lever mitt liv och så vill jag ha det!
Självständig kvinna ni vet xD

Måste färga håret igen snart. Ska kanske be matilda göra det när jag kommer till karlstad. Så jag kan börja använda hårförlängningen någon gång!

Idag har jag inte gjort så mycket. Ätit en god hembakad bulle made by myself! :D Ska nog kanske ut ikväll, vi får se. 

Saknar Karlstad något så fruktansvärt!!! Ska bli sååå roligt att få komma tillbaka. Festival, träffa alla igen, invardera kil och trippen till Tom i k-hamn LOVE IT!!! Puss på det!

Kyssar <3

Fredag :)

Inget speciellt har hänt idag. Fått brev av arbetsförmedlingen så ska dit på möte den 9e sep kl 13. Det är samma tid som jag ska till jobb coachen men ska ändra den tiden.

Varit hos mormor och ätit middag och käkat bullar och druckit kaffe, MUMS PÅ DET!
Sen åkte jag hem och då kom Jacob på besök. Så fick han ha roligt med min facebook i 5 min. På den tiden hann han bli vän med en turk, starta en konversation med en DRYG jävel som aldrig låter mig vara :P Jacob var ganska nöjd tror jag, mungiporna var ända upp i öronen haha :P Så kan det vara när man får sätta sin faster i skiten haha!

Vi får se vart kvällen tar vägen. Ska ta en dusch så fort jag är klar med bloggandet. Kanske tar mig en tur med bilen på stan men sen blir det hemåt.
Trodde det skulle bli utgång idag men det ser mörkt ut :P Blir nog en baccardi framför tvn ikväll tror jag.  

Var hos Jimmy igår och visade fallskärmhoppsfilmen. Glad att jag valde att få det på film så jag kan visa er skeptiska människor! jag har faktiskt hoppat! :D

Längtar till den 3e då jag ska åka till Karlstad. Ska bli så underbart att få träffa alla mina flickor igen! <3
Åka till Karlstad? jag åker HEM heter det :P
Men känns lite konstigt. Som om jag hittat tillbaka till mora nu igen. Fått helt nya kompisar och ja.. det är lite annorlunda. Men mora är fortfarande ingen plats att bygga en framtid på, Karlstad it is!

Börjat funderat på att börja sjunga igen. Tror jag ska börja ta lektioner av Gunnel igen. Var inte så dyrt har jag för mig och duktig är hon också. Ja, vi får se hur det blir :)

Nu ska jag duscha! Ha det bra!

Kyssar <3


Man tänker...

Ibland längtar man tillbaka till det som var förr... Man ångrar och man ångrar.. sen blir man påmind och sen ångrar man igen. Den onda cirkeln tar aldrig slut. Gått lång tid men ingenting blir lättare.

Ibland undrar jag vad jag göra. Man åker ut en sväng men ser bara minnen.. Gråter en tår och minns... minns allt det fina. Man tror att det inte har hänt, man vill vakna ur mardrömmen... men jag vaknar aldrig.

Många dumma ting har gjorts, vill få det ogjort men kan inte...
Börjat inse att det faktiskt var ett liv jag levde... nu går jag på autopilot..

Börjat prata mer och mer om dig nu än vad jag gjorde när allt hade hänt. Då var jag bara arg, mest för att hålla tillbaka tårarna... Tror min familj börjat märka att jag nämner dig i mina meningar ofta..
Jag har märkt det själv och det gör mig arg då jag vet vad jag missar, men också glad för att jag minns vad jag hade...

Mitt "liv" fortsatte utan dej och jag trodde att det skulle funka. När jag tog det steget så var det som om jag tog den finaste vasen, som var gjord av det finaste porslinet, och bara kastade hårt i golvet av all min kraft. Tusen bitar for åt alla tänkbara håll. Jag ville genast plocka upp dem och börja limma... 
Men allt var försent, vasen var inte i bitar.. den hade förvandlats till små korn som ej kunde limmas ihop... Allt var förstört..

Att se det finaste jag hade försvinna var det värsta som kunde hända... 
Jag insåg inte vilken otrolig tur jag hade som fick möjligheten att vara med dej.. men nu är allt kört..
  
Nu har du börjat om, startat ett nytt liv...
Som om det vore en förbannelse kan jag inte göra det.. Tankarna på dej kommer alltid och jag får panik och får lov att stå still på samma punkt hela tiden..

Du ska veta att det inte gått en enda dag utan att jag tänker på dej. Undrar om du också tänker någon gång ibland...
Inte en enda dag.. alltid minnen på ett eller annat sätt. Minnen... på det sättet får jag ha dig kvar.. för jag släpper dig aldrig oavsett vad som händer...

Det var äkta.. jag levde drömmen jag drömt om. Jag hade allt jag ville ha utan att ens inse det..
Min dröm var verklighet..
Nu är det inte min verklighet längre..

Du fanns alltid där.. armarna var alltid öppna för mig.

Vi älskade varandra och ett mirakel skedde.. vi var inte två längre..
Det var den värsta känslan men också den bästa... kände mig otroligt hjälplös i beslutet.. Fanns bara en sak att göra..
Ibland ångrar jag att jag inte tog hand om allt själv... Det var ju en bit av dig också.. resultatet av oss två..
Kanske kunde vi ha löst allt.

Nu är allt borta... allt.

Du verkar lycklig nu.. du är mer fri.. Antar att jag höll dig tillbaka mycket ibland.. förlåt..

Allt gör väldigt ont just nu.. Känns som om allt precis har hänt nyligen..
Allt är borta..

"jag kommer aldrig få någon som dig igen", det är sant. Den kärleken jag kände för dig kommer jag aldrig kunna ge till någon annan.
Det vi hade var annorlunda.

Till sist önskar jag dig all lycka i livet.. Det förtjänar du..

Jag vill att du ska veta en sak:

 

Jag älskar dig honey <3


Mycket!

Ja jag är på gång med jobb nu iaf. Äntligen! Har skrivt cv som jag delat ut till olika ställen i mora. Var till min jobbcoach idag och pratade. Han ville använda sina kontakter i karlstad för att få tag på ett jobb åt mig. Jag kanske får jobbet som servitris! Ska åka ner och prata med dem nästa helg :)

Ska på festival den 3e också. Ska se Coffes band, Genuine harmony, spela. Dom är så sjukt bra! :D Sen den 7e ska jag iväg till våxnäs och grejea med lite andra saker, får även sällskap av Tom.
Tom har börjat med hypnos och ska försöka hypnotisera mig säger han :P Får se hur det går haha, jag är dock lite skeptisk.... mycket skeptisk hehe.

Den 24 aug ska jag på mora parken. Massa olika företag kommer dit för att anställa folk. Kommer även företag från norge! De söker ca 70 personer så det var väl fan om jag inte skulle kunna få in någon fot :S Håller tummarna för mig själv! :P

Igår blev jag ivägtvingad till Kåken (ett ställe i mora för er som inte vet). En galen spelkväll blev det :P Dom andra tog till flaskan med jag filmade och höll mig till vattenkranen :P

Just nu sitter jag och äter min älskade Noblesse och funderar på att åka till en kompis och titta på film.. såhär mitt i natta! :D


oooj!

Nu var det länge sen jag skrev. Får skärpa mig. Hänt mycket saker igen så det blir lite hål i bloggen.

Ska hoppa fallskärm idag. Vet att jag sagt det många gånger men det första gången blev det inställt pga att intruktören var sjuk. Andra gången för att det var dåligt väder. Men idag ska det banne mig gå! Fattar inte ens att jag gör detta :O Åker alldeles snart. Känns lite osäkert, det är ju trots allt fredagen den 13:e idag....

I förrgår bakade jag bullar med mormor. Hon har tjatat flera dagar så nu skulle jag gå med på det :P när vi precis diskat och gjort undan allt efter bakningen så säger hon: " Tro om vi ska baka igen snart" .....

Har börjat dela ut mitt cv också. Igår var det knappt med tid så jag hann bara åka till Djurmagazinet, kappahl, willys, öb och dollarstore. Men det ska bli mer imorn :D

Fått reda på att min kompis är gravid. Såå underbart! och det syns redan. Petat lite på magen :P Jag har nominerats till chaufför till sjukhuset när det är dags. STOLT Emelie! :D

Bestämt mig för en sak. Så fort jag har fått tag i ett jobb så ska jag jobba ca ett år och sen flytta till london. Jag och zack :)

Nu ska jag fortsätta städa och grejja sen ska jag åka till flygplatsen i Borlänge och göra hoppet.

Kyssar <3

RSS 2.0