Jul, kondom och flytt

Hejsan!

Jag har nyss kommit "hem" från julfirandet hos bror min. Var riktigt trevligt. Men ska ta det från början:

Somnade imorse kl ca 08.00. Var väl för nervös eftersom tomten skulle komma hihi. Sen gick jag upp några timmar senare och åkte till mormor och milla och delade ut lite paket. Jag fick en tröja, ett överfallsalarm (nu när jag ska till england så tyckte syster att jag skulle ha ett sånt haha), mascara, godis, pengar, en duk, en hårborste och massa annat.
Sen åkte vi till Thomas och firade jul med hans familj. Vi kollade Kalle Anka. Eller ja, kollade och kollade. alla satt och kommenterade allt som hände och alla påpekade att man faktiskt sett allt redan 1000ggr :P Sedan blev det mat och det var faktiskt gott den här gången. annars brukar jag inte gilla julmat men men. Har t.o.m lärt mig att äta Janssons frestelse, de ni!

Sen blev det julklappsleken. Jag vann en jättefin skål på fot m lock i glas. Den har jag tänkt använda som godisskål i england hihi. För er som inte vet vad klappleken är: alla som vill vara med ska ha köpt en klapp för ca 100kr och sedan läggs alla paketen i en hög i mitten på golvet. sen drar man ett namn ur en skål. Den personen får då ta ett ur högen och öppna det. Näste man ut får välja om denne vill ta ett paket ur höen eller "sno" ett av de som redan är öppna.
Vilket liv det blev :P jag hade skitsvårt att bestämma vad jag skulle köpa så jag tryckte in en hundralapp i en kondom som jag sen blåste upp haha :P

Efter det kom tomten!! Haha och vilke rolig tomte xD Sjöng, visade rumpan genom fönstret och kastade snö på rutan. tror inte jag skrattat så mycket i hela mitt liv :P

Sen blev det lite kortspel och jag vann såklart :D (dock inte varje gång men näääästan haha)
Och nu sitter jag här :)

På måndag åker jag till england. Känns skönt att bara ha köpt en biljett och ingen returbiljett den här gången. Nu flyttar jag verkligen och det känns ju så overkligt. Vi kommer inte ha internet på ett tag så vettefan hur man ska klara sig haha xD
Nyår ska jag och älsklingen fira i London. Först ska vi ut och äta (under middagen ska vi göra något hemligt :D) och sen åka till london och träffa hans kompisar och nattklubba litte! :D Länge sen man var ut nu.

Lämnat av Zack hos Nathalie. Känns så tomt nu när vovven är borta :( men men vad ska man göra?

Nu ska jag titta lite på tv och kanske somna framför den hehe. På söndag ska jag, milla, mormor och bror m familj spela bowling på Mora parken. Jag SKA vinna! eller iaf inte komma sist som jag jämt gör på bowling :P

Hade så bra allihopa! PUSSSSSSS

Kaos, tolk och kyla

Ja jag ska använda samma ursäkt som vanligt när jag inte skrivit på ett tag: Det har varit så mycket nu senaste tiden.
Planerar som attan inför flytten till england. Ska ner till polisstationen och se om det är något mer som jag behöver göra innan flytten. Typ skriva på nå papper eller så. Ska beställa sista sprutan till zack hos eterinären och köra ner honom till Nathalie som ska ta hand om honom medans karatäntiden gått ut.

Adam har varit här också. åkte ner till arlanda och hämtade honom i torsdags natt. sen tog vi det lugnt hela fredagen och sen blev det utgång på lördag. Träffade massa gamla klasskompisar och det var najs! ;P Sen fick jag ta hand om en lite för full Adam haha. Jag vet inte men jag är inte för dricka längre. En eller två cider och sen vill jag inte ha mer. Blir bara illamående. jaja. Det problemet hade inte Adam som sagt.
Sen på söndagen åt vi middag som pappa bjöd oss på. Åt även lunch på måndagen innan han skulle åka hem. SÅÅÅ gott var det! mums!
Var lite roligt när han skulle träffa mormor. Hon kan inte ett ord engelska så jag fick agera tolk. Fick panik när jag kände att jag blev kissnödig och sa att jag var tvungen att gå på toa så jag fick lov att lämna dom :P När jag kom tillbaka så hörde jag att båda pratade så det stod härliga till. Mormor på svenska och adam på engelska men det var tydligen inga problem xD haha
Adam kom sedan med den goda idén att jag kanske skulle kunna söka jobb som tolk i england. Det behövdes tydligen svenskpratande (ja men vad heter det då??) människor där.
Ska skriva cv imorrn tänkte jag. Adam får hjälpa mig över skype så det blir bra engelska. Tydligen så tjänar tolkar ruskigt bra också!

Kylan ja.... ja den gör sig påmind jämt. -20 är det nu. Helt otroligt. Ja jag har väl inte mer att säga om det :P Skulle ner på julskyltning i söndags men det var för kallt. min näsan blev röd och jag var nära på att tappa den tror jag hehe.

Och sen till kaoset. Blev så arg på adam innan han skulle åka hem. Så tankspridd. Glömsk kan man ju vara ibland men jisses! Det började på fredagen: "emelie, har du sett min laddare till mobilen?" " vart är min svarta ryggsäck, har du sett den?" sen fortsatte det på lördagen och söndagen. "Jag svär på att jag la min plånbok här men nu är den inte här, har du flyttat den?". Var lite smådrygt men vafasen tänkte jag :P Sen var det dags skjutsa honom till flygplatsen. Vi var sena och jag körde lite fortare än tillåtet. Hans mamma ringde och sa att hans plan var försenat en timme så då kanske vi skulle hinna. Men icke... 
Hon som satt vid disken sa att planet var inställt och då gick jag iväg för att ringa pappa och meddela det så adam stod kvar vid disken och pratade med henne. Det slutade med att han fick köpa en ny biljett till dagen efter. Vi åkte till min syster som bor i stockholm och sov över där. Hon berättade att hon sett på nätet att det inte var inställt, så vafan sa tjejen det då?? Trött på folk ibland. Men visst, vi var ju ändå sena så...  

Dagen efter satt vi och åt frukost och som vanligt lämnar han allt bara och går iväg så jag fick ta hand om allt. jag bar ut hans väska utanför dörren och  allt var klart. Han kollade i sin syggsäck att han hade pass och allt och sen satte han på sig kläderna och skorna. Jag hade fått extranycklar av min syster så hon sa att det bara var för mig att låsa och sen stoppa in dom i brevinkastet i dörrn. så jag gjorde det och sen gick vi till bilen. Det var då adam fick mig att koka över. "fan jag glömde min ryggsäck innanför dörren och däri har jag mitt pass".
Ja jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Hans plan skulle gå om 90 min. min syster var på utbildning och kunde inte svara i tele. Fyfaan vad arg jag blev på honom då. Så då ringde jag arlanda och lät adam pratade med dom och han reserverade en biljett tills 20.55 senare på kvällen. ungefär vid 4 så började jag och adam bråka ganska bra och vi bestämde att vi skulle åka till arlanda redan då och kolla om det fanns några tidigare flyg. Och tur att vi åkte då för planet 20.55 var inställt!! så han köpte en tredje biljett och fick åka med 18,55 planet.
Tyckte synd om honom och hjälpte honom med en del av hans biljett. Så blev vi sams igen och sen skiljdes vi åt. Usch vad jobbigt det är att säga hejdå.

Saknar honom jättemycket... Tur det bara är 4 veckor kvar och sen kommer vi ses varje dag :)

Nu sitter jag och har nyss vaknat för kom hem så sent inatt. Så nu ska jag duscha och sen blir det att äta lite mat. Kanske börjar lite på cv:t idag. Men hade gott!!
Ciao!
Kyssar <3


RSS 2.0