Fest i hela huset

eller inte haha. ja fast den är ju bra, big brotherlåten. Eller vad tycker ni?
Angående diskussionen om Roddans utröstning så tror jag också att den var riggad. Vad Gry sa i söndags och vad andra i produktionen säger låter ju vettigt, men lappen de visade upp var ju... Som roddan sa "en sån lapp kan jag också göra hemma".

Så hur ser saker ut nu då? Jo jag har skickat in de sista uppgifterna om mig själv till jobbet. Har även skaffat bankkonto och allt så nu ska väl allt börja rulla som det ska.

Jag, pojken och hans två kompisar var iväg och campade för en vecka sen. Vi stannade till vi havet på vägen dit vi skulle tälta och herregud vilken strand! Stranden som aldrig tar slut sa jag. Resan blev rätt trevligt men såklart (suck) småtjafs som blir onödigt och tär väldigt.
Men jag och den andra tjejen fick till en riktigt mysig brasa och vi grillade och hade mysigt.

På morgonen skulle jag sätta i linserna och tappade den ena men jag var så trött så jag märkte det inte föränefter en stund och då var det ju försent. Leta efter en genomskinlig lins i skogen liksom haha. Så nu har jag gått med ett linsöga i snart en vecka :( Tur att jag ska få mina nya linser om ett par dagar. Beställt dom själv över nätet så hoppas att det blir rätt.

En fråga jag aldrig får ur huvet och som ständigt tar över mitt huvud har med kärleken att göra. Blir lite mycket ibland, men nu ska vi inte prata mer om det.

Såg en skitäcklig film idag. I spit on your grave hette den. Var det värsta jag sett på länge. Vet inte om jag kan rekommendera den för den är så jätteäcklig :S

Jag känner mig lite ensam ibland. Jag saknar min hund så otroooligt mycket. Han är så bra sällskap när man känner sig ledsen och han gör mig alltid på bra humör igen.
Känner även att jag saknar... bra närhet :S ja jag vet inte. Ensam är det rätta ordet iaf.

Ja nu ska jag sova lite. Imorgon ska jag till stan och betala hyra. usch usch för det :P
Puss på er alla godingar! <3

Haha kom på en sak. Sitter alltid och läser igenom vad jag skrivt innan jag publicerar det och nu märkte jag att gud vad jag hoppar mellan ämnena haha. Men ni får hålla tillgodo med mina kategoriskuttar.
Kraaam

RSS 2.0