Jadu...

Ibland vet man inte vad som händer. Allt är bra och sen är det borta.
Tur jag har vovven <3

Nu ska jag till mormor och äta mat :) Sen blire krogen for sure!


Vanlig dag - As usual

Vaknade av att pojken smsade :) när det var dags att gå upp kände jag genast hur den äckliga känslan av att jag vill spy kom. Ville äta massa sött och sen var det såååå nära att jag spydde. Vad fan e detta?? 

Senare träffade jag Jimmy och Adam vid wasastugan. Dom följde med mig och köpte en sallad på stan. Åkte till Jimmy och släppte av dom där och sen åkte jag till pojken för att käka min kära sallad. När jag kom in så fick jag smyga för Mattias hade precis nattat William. Man märkte att William var hemma för det låg leksaker överallt och en trött Mattis kom till dörren :P Åt sallad och kollade tv ett tag. Sen blev det att säga hejdå för hade lovat att köra folk till Orsayran. Väl framme i Orsa så träffade jag Sara "Nibbe". så jävla kul! :D Sedan gick vi runt och kolla läget. Jimmy kände typ varenda en och pratade med alla. Jag och Adam kände oss lite utanför :P Adam kan ju inte svenska, han kommer ju från england, stackarn fick stå och se på och log typ hela tiden :P

Jimmy blev full (för en gångs skull!! :D) och ville sen på donken och så fick det bli! En drive senare och vi var hemma hos Jimmy. Alla var helt utslagna. En full och trött Adam, en aspackad Jimmy och en väldigt trött Emelie. Orkade inte ens se klart på tvn så jag åt upp och sen åkte jag hem.

Kom nyss hem. Zack orkade inte ens komma och hälsa på mig :P fick bära honom in till hans säng haha vovven då. Känns som om jag har en bebis :P
Nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra. Ska nog slå på tvn och somna lite till den. Ja, så får det bli.

Hoppas det blir fint väder imorrn för då ska jag och Mattis ta en promenad med William :)
På kvällen kanske det blir wasastugan med Jimmy och Adam. Hoppas fler följer med också. Roligare ju fler man är! :)
Nej, nu blire tvn <3

Kyssar <3

Länge sen!

Nu var det länge sen jag skrev men haft så mycket att göra så har inte hunnit med.
Har äntligen fått kompisar här i lilla mora. Nya fräschingar :D Dom gamla vännerna jag hade här verkar inte bry sig så värst mycket om att jag är tillbaka... jaja skit i det!

Har varit och spelat poker hos Ida och Coffe flera kvällar nu. Rikgit skoj. Träffade deras granne Jimmy och sen Idas kompis Mattis. Alla vi körde poker och jag vann!! :D... egentligen... :P
I lördags spelade vi igen och då hade Jimmy bestämt sig för att supa mig under bordet, vilket han lyckades med xD Mintu hit och öl dit.. :P Not Good u know! Blev fyllehungrig som alltid vilket resulterade i en suuupergod lagad baguette by Jimmy himself! Shit va gott det va!

Igår (söndag) så körde jag, Ida och Jimmy till stockholm. Vi skulle hämta 'jimmys kompis från england. Jösses villken bilfärd! När vi kom till Arlanda så stack Jimmy iväg på toa så jag och Ida fick stå och örsöka lista ut vem som vi skulle hämta :P Adam hette han och det var typ allt vi visste haha! Efter tag så kom Adam ut från terminalen och vi skulle börja åka hemåt. Problemet var att de stod Arlanda åt vilket håll vi än körde åt :S Vi frågade efter vägen och gubben jag o ida frågade tyckte vi verkade vara två korkade idioter :P Men vi trotsade honom och körde åt motsatt håll och kom tillslut på rätt väg...... eller?
NEJ för vi hamnade i enköping och körde runt. Där hittade jag ett ragg åt Ida :P En bjässe med muskler överallt. Jimmys klockrena kommentar när killen kom mot bilen: "Kör innan han slår sönder rutan!! :O" haha :P

Vi kom hem till mora ca 01.30. Jävlar vad trött jag var då. Kört hela dagen, fyfan. Lämnade av folket och när jag kom hem så gjorde jag mig en macka för jäääävlar vad hungrig jag var. Sen smsade mattis mig och det slutade att vi kollade på film den kvällen/natten... typ i 7 min för sen somnade vi :S Wallander som annars brukar hålla mig vaken haha.

Vaknade och fick höra av Mattis att jag pratat i sömnen :P Jag var tvungen att åka hem till vovven och han skulle iväg och hjälpa nån kompis och svetsa. Stannade till hos Ida och Coffe och Ida höll på att färga Bergmans hår. Han blev typ gul i huvet :D haha men det blir nog bra... ähum... :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta med Zack till mormor. Hon ska bjuda på kaffe sa hon :) Sen kanske jag ska iväg till Jimmy och Adam och hitta på nå. Ska försöka prata lite engelska, sa typ ingenting på bilresan :P
Sen hoppas jag att Mattis blir klar med svetsningen nån gång :)

Nä nu blire dusch!

Kyssar <3

Emelie - Ett verktyg

Ja jag har blivit nått sorts verktyg. Jag är bra att ha ibland och sen när man inte känner för mer så kan man bara stoppa undan mig och ta fram mig igen när det duger. Trött på att vara verktyget som man vill ha ibland.

Var meningen att jag, Bergman och Emil skulle göra något igår men Emil blev bara surare och surare för ... ja vad?? När jag frågade honom så "nej jag e bara trött". Det visade sig att han var svartsjuk!! på mig och bergman!!! :O vi pratade ju bara om vad vi skulle kunna hitta på på kvällen så vi 3 slapp sitta och rulla tummarna. men allt vi sa passa inte och när Emil kom med ett förslag och vi sa ja så ville han inte och ändrade sig.
Slutade med att Emil blev sur och stack hem. Fyfaan vad ledsen jag är! Och varför får jag inte umgås med andra än Emil utan att han ska bli sur??! vi e ju för fan inte tillsammans!! :O

Blev knäckt och kom på idén att dra till wasa. Ida hängde på, vi var därinne i 20min :P sen började det snurra i huvet... blev kanske lite för mkt redan då... Väl tillbaka i lägenheten så fortsatte "festen". Sen gick jag ner till tingsnäs och sen kom bergman på cykel helt plötsligt :P från ingenstans haha :P Sen vaknade man i hans gästsäng och insåg långsamt att man fortfarande levde... :P hehe
Smsat Emil flera gånger men han svarar int så nu ger jag upp. Jag vet då att jag int gjort nå fel.

Idag har jag varit med Ida, Coffe, Bergman, bella och tim nere på stan. Vi gick runt lite. jag käkade en pizza... fick knappt i mig nått, var rädd att den skulle komma upp igen!. Ont i huvet som satan.
Sen åkte vi upp till donken en sväng också. Jag och ida köpte glass, mums!

Nu sitter jag här i vinäs igen. Ska äta något och sen vila.

Kyssar <3

Here I go again..... on my own?

Har en konstig känsla. Mått illa konstant i flera dagar. Nära på att ha spytt. Känns som om jag redan gått igenom detta en gång förut???
Vi får se vart det leder. Vad den än är så kommer det olägligt.

Kvällen blev inte som jag tänkt mig. Har bara åkt runt i mora och glott på folk. Ställde mig i driven på donken men kön rörde sig aldrig så jag körde ur och hem igen. Sen blev det bestämt att jag skulle till David i öna. Och så får det bli! Tråkigt när det är helg och sommar och inget händer ute men en film är ju aldrig fel det heller =)

Nu ska jag ta en macka och sen åka till Öna!

Kyssar <3 

Fallskärmshopp inställt!!

Ja jag fick veta imorse att jag inte fick hoppa fallskärm som det var tänkt. Jag skulle göra ett tandemhopp och han som skulle hoppat med mig hade sjukanmält sig :( Så nu ska jag få hoppa den 8e aug istället. SKIT!

JA vad ska man göra idag då? Tänkte dra till karlstad men nu är alla på arvikafestivalen så ingen där och jag har inga pengar till arvika heller. Dom här i mora drar till idre så jag får vackert sitta här :P

igår 00.15 (typ.. haha)
Åkte och hämtade nattgästen igår :P Han och Bergman hade varit på nån "fest". åklart utsätter Emil bergman för allt möjligt. Bergman fick ragg men det var tydligen ingen vacker sådan xD Inte alla getter hemma heller fick jag höra. Emil kunde knappt prata för han skratta så in i helvette! xD Aldrig hört nån skratta sådär xDxD  Och bergman skämdes :P Stackars stackars!

Vi vaknade av att bägge telefonerna ringde. Båda kastade sig mot varsin sida och stängde av, sen vred vi oss åt varsitt håll och... SOMNADE! great.. Gissa vilka som vaknade och hade försovit sig. Eller ja, de var ju han som skulle upp och jobba men ändå. Och det var sen som dom från fallskärmklubben ringde :( bajs! Sen blev det frukost.
Måste bara säga detta: det är svindålig ventilation i stugan!!! Täcket klistrar sig fast och man vaknar helt dyngsur!

Nu har jag skjutsat Emil till jobbet, varit ner på stan en sväng och kikat lite. Köpte ny foundation (inte haft det på 3 veckor typ!!!) och en pincett. Var soligt och varmt, men nu har det börjat mulnat på igen. Åskan kommer väl säkert igen :(
Pappa har åkt till östersund så nu har jag hela stugan för mig själv igen! wohoo!!

Som sagt, nu sitter jag här igen. Vad ska man hitta på? Inge sol ute och det bara blåser.

JUST DET!
Igår! Fyyyyy faaaaan!
Jag och zack skulle vara nyttiga och ta cykeln till mormor. Sagt och gjort. Hade gjort mig i ordning hos mormor, plattat håret och sminkat mig och sånt. När vi skulle hem så såg vi att det var alldeles svart på himlen. Det skulle åska och regna vilken sekund som helst så jag och Zack kastade oss på cykeln och började trampa hemåt. När jag hade åkt ca 150 m kom regnet!!! Pappa kom precis med bilen så jag slängde in Zack i bilen. Själv kunde jag ju inte lämna cykeln mitt på stora vägen så jag fick vackert cykla hem!!! Regndropparna var som nålar i ansiktet på mig! Helt dyngsur var jag. När jag cyklade upp på gården stod pappa och Zack utanför dörren under tak och tittade. Pappa skrattade så han höll på dö. Där kom jag i en topp som var klistrad mot kroppen. Håret var lockigt sminket rann! När jag såg mig själv i spegeln så skrek jag. Jag såg ut som en dränkt katt!!!!

Jaja, så var det. Oj, vad mycket jag skrivit. var ju inte meningen. Nu ska jag nog sova en halvtimme eller nått. skittrött e jag. Ikväll tror jag det blir fest med Emil m.fl. Vi skulle försöka hitt på nå. Vi får se vad det blir.

Kyssar <3

Vanlig dag + jobbintervju

Idag har det inte hänt så mycket. Varit till mormor en sväng. Jag och pappa tog oss en tur ner på stan och vi hämtade min cykel i förrådet också. Så jag och Zack cyklade hem till vinäs från stan. Zack var RIKTIGT jävla utmattad haha.

Fått ett teefonsamtal från ett karlstad. Dom ringde från ett säljarjobb som jag har sökt. Kanske ska dit nästa vecka på intervju! Hoppas verkligen det. Så imorgon ska jag stolt berätta det när jag går ner på arbetsförmedlingen. Ska även kontakta min jobbcoach så han får tipsa mig om hur jag ska göra för att få till en bra intervju.

Har märkt en sak. Det är sjuuukt många som är gravida :O Folk på stranden ligger med magen i vädret, folk som försöker pressa sig fram i kön på fiket med magen som plogar undan alla andra. Folk som precis fått barn och rullar barnvagnar hit och dit. Jag längtar så otroligt jag med. Måste ju vara heeelt underbart <3

Nu ska jag åka och tanka bilen så jag har soppa imorrn när jag ska på arbetsförmedlingen. Emil kanske kommer hit nu också. Inget ont om pappa och mormor men kan ju vara kul att umgås med nån annan än dom ibland haha :P

jaja, nu ska jag åka och sen ska jag nog sova om det inte händer något annat kul.

Kyssar <3

Mitt i natten I am!

Ja sent är det... eller tidigt?
Köra till vansbro? nejtack! vikken fråga :P

Blev själv hela kvällen med godis och film o vovven. Men mysigt det med. Dock längtar man...


När ska man hitta rätt???
(Bild tagen från Grebbesta)



Jaja, nu ska jag lägga mig. Varit en knepig dag.


Transform!

Alltid samma episod. Men detta var droppen. Hade slut på tårar så jag skrattar bara! :D Ni kommer ångra er det vet jag ;)

Ni har lekt med mig ett bra tag nu, allihopa! Trött på det och nu känner jag att det är dags att leka tillbaka. Som Sandy i grease som förvandlas. :P eller nått haha.
Era kaxiga, självsäkra idioter! 

Nu blir det film! :D

KYSSAR <3 (Läntat efter att ha fått skriva det igen) 

Step by step...

Känns fortfarande förjävligt alltihopa. Men måste börja ta tag i saker o ting. Allt har låst sig men dags att ta sig i kragen och börja lösa problemen. Allt har varit skit ett tag nu. Det som står i grunden har jag tagit tag i och nästan löst. Nummer två är ju... ja.. minnen blossar upp varje dag och det är skitjobbigt! Där gjorde vi sådär och den gången sa du så.... Nej, moving forward ska det va!
Mitt illamående för mina tankar på annat som hänt tidigare också. Nu beror det inte på samma sak men iaf... Gjorde jag rätt val? Hmm...
Så försöker man lägga allt bakom sig och då kommer räddningen! Trodde jag... Visade sig att jag var helt fel ute och att det inte skulle gå. Vilket gjorde att allt kom tillbaka igen fast ännu tyngre!

Tur att det händer något i mora nu. Mora marknad hela helgen, Emil har varit hos mig i två dar (vann över honom i kort igår! haha), ikväll får jag lite gäster i huset. Pappas frus barn med pojkvän o kompis kommer hit och ska ligga över här. Dom ska simma vansbrosimningen! Galningar!
Tur det händer något.

Vill tillbaka till Karlstad. Som om jag förälskat mig i staden. Där jag hör hemma. Karlstad är mitt liv. Synd att jag bor på platsen som jag för tillfället gör.

Nu ska jag fortsätta diska. Sen ska jag dammsuga, byta sängkläder och damma av lite. Åker nog till mormor en sväng och börjar tvätta lite också.

Inget kvar

Jag vet ärligt inte vart jag ska ta vägen. Smärtan gör bara ondare och ondare. Känner mig ... lost. Totalt borta.
Allt var så bra och det bara tvärvände.
Blir alldeles varm så jag skakar. Tårarna forsar ur mig och det skär i bröstet på mig. Känns som om jag är i fel kropp. Spyfärdig hela tiden.

Allt som folk säger tog jag med en nypa salt förut. nu litar jag inte på någon alls. Då slipper man ju bli såhär.

Skulle bara vilja prata med dig men vet inte vad jag skulle säga. Tom... bara tom är jag. Inget kvar.

Det gör jävligt ont.


Tomheten

Som en kakburk utan kakor heter det. Innehållslöst och tomt, precis som mitt liv. Allt blev som en käftsmäll. En käftsmälll som fick mig att börja tänka på hur allt är och varför det blivit såhär. Känner mig som en psykpatient. Säger ingenting på dagarna och bara stirrar. På kvällarna skriker och gråter jag.
Varför blev det såhär? Vad gjorde jag för fel?

Aldrig känt mig så osäker som jag gör nu. Vet inte vart jag har någon, inte ens mig själv. Önskar bara att jag kunde förändra. Inte lust med någonting längre. Skjutit allt framför mig, trodde det skulle ordna sig. Att umgänge skulle förändra saken. Det här kommer ta lång tid.

Har inget mer att säga...

"No title..."

Min värld står helt still...
Jag har inga ord kvar. Helt ... slut. Andra har kul, köper glass på stan, badar... jag vill ingenting. Saker som gjort mig glad förut blir jag spyfärdig av nu. Känns som om en kniv bara stuckits in i hjärtat och vridits om, men inget blod kommer, jag är ju tom.

Igår körde jag från Karlstad till Mora. Jag har varit med om jobbiga bilturer men den här var absolut den värsta. Skrek och tårarna sprutade konstant i 3h... Inte konstigt att jag inte har kvar fler tårar. Glömde bort att jag körde bil och körde av vägen. Dock inte så dramatiskt som det låter. Gick ner till vattnet och spydde.

"situationen är för komplicerad". Ja, det är den. Min livssituation är för komplicerad.
Jag trodde det fanns en gnutta hopp men icke.. PANG, SMASH IN MY FACE!

Jag är knäckt...

RSS 2.0