Nu händer det grejer!

Hej på er allihopa!!

Ja nu händer det grejer. Jag har tackat nej till jobbet i december för flytten till england blir innan nyår! :D Snabbare än vad jag trodde. Jag och Adam har inte hört nått hur det blir med huset än men det blir väl snart. Blir det inge hus så blir det lägenhet. Men bättre med hus för jag har skitmycket grejer nu. Och stora grejer också som jag vill ha med. Bokhyllor, skåp och sånt. Men vi får se hur det blir.

Adam kommer hit om 12 dagar! :D Han landar i Sverige 23,40!! Blir att åka ner til arlanda och hämta stackarn för det går varken bussar eller tåg den tiden hit till mora. Men vi får i alla fall 3,5 dagar att umgås :)
Då ska vi planera lite inför flytten, vad som ska tas med och inte. Och hur i fan jag ska ta mig till england med alla grejor vet jag inte xD men det löser sig. Blir nog att ta färjan över till frankrike och köra därifrån för jag vägrar göra mig av med bilen!

I början av december åker jag ner till karlstad. Jag och tjejerna ska ha en kväll tillsammans innan jag flyttar. Sen efter det åker jag och bästa Emma till Madeira i en vecka! :D Ska bli såååå skönt! Ta det lite lugnt bara. Kanske nån liten utflykt och sen en drink på kvällen. Underbart!

Har börjat med träning på allvar också. Gått ner 2,2 kilo :D haha bara 10 kg kvar xD I januari borde det vara klart tycker jag.

Nu ska jag och Zack åka och handla sen blir det en kvälls power walk med lilla vovven på ca 45 min :)
Ciao!
Kyssar <3

          

Love you honey <3


Hus, kolmården, bil....

Jag har länge funderat över att flytta till antingen USA eller England. England blir det.
Älsklingen ringde igår och sa att hans faster hade ett hus som hon tänkte hyra ut. Efter att diskuterat allt möjligt med Adam så bestämde vi att han skulle höra med henne om vi kunde få hyra det. Adam skulle prata med henne idag och får väl se vad svaret blir snart. Hoppas!

Bara för att allt verkar lösa sig för mig med flytten till england och allting så berättade pappa något intressant för mig igår. Han hade tydligen haft något möte och det visade sig vara gamla rävar som jobbat på kolmården. Pappa sa att om han pratade med dom så kanske han skulle kunna fixa in mig där. Så nu hade jag ett val. Antingen låta pappa prata med dom och kanske ordna det jobb som jag velat ha sen jag var 3 år gammal, ELLER flytta till england som jag också vill göra.
Dock har jag val england. Ja jag vet att jag e konstig. Jag e konstig och kär men har också en längtan efter att bo utom sveriges gränser.

Flyttar jag till england så kanske jag måste skaffa mig en annan bil. En bil med ratten på högersidan. Vilket i sig betyder att jag måste sälja min älskade pärla!!! :( Fast dock inte säkert. Vissa säger att man måste ha ratten på högersidan och vissa säger att det inte alls är nödvändigt.

Nu ska jag dammsuga lite och ta reda på all disk. HATAR ATT DISKA! :P

<3 ADAM <3

Kyssar <3 ciao!



England!

Nu ska jag äntligen uppdatera. Haft så otroligt mycket för mig nu på senaste tiden så har knappt hunnit med att tänka själv :P

Resan till England

Måndag:
Ah den var fantastisk! Dock började den olyckligt. Jag fick en svullen halsmandel som gjorde satans ont! Satte mig på tåget till min syster i sthlm där jag skulle sova över. När jag kom dit så tittade hon mig i halsen och sa att det var det värsta hon sett! Så vi åkte till akuten (lite överdrivet tyckte jag men syster gav sig inte). Tog inte så lång tid och sen hade jag penecilin i handen.

Tisdag:
Gick upp tidigt och fixade till mig och åt frukost. Halsen var redan bättre och nu kunde jag iaf äta ordentligt. Råkade spilla ut mjölken på bordet åså var morgonen igång :P
Satte mig på bussen som skulle ta mig till Skavsta flygplats och jävlar var nervös jag var! Vaknade av: "Ja mina damer och herrar, då närmar vi oss skavsta flygplats...." Var så nervös när jag kom in på flygplatsen. Vart skulle jag gå? Men allt löste sig och vips satt jag på flygplanet. Kunde inte sluta le och flygvärdinnorna och alla andra pratade bara engelska och jag undrade hur i fan jag skulle klara av 3 dar ensam i england. Planet lyfte och mina mungipor var uppe vid öronen!
Så landade vi och jag skickade ett sms till Adam att jag var framme. Fick min väska nästan direkt och sen började jag gå ut mot väntsalen där Adam skulle stå och vänta på mig. Blev riktigt nervös. Tänk om han inte skulle tycka om mig?..
Så ser jag honom och när han ser mig så skiner han upp. Ha kommer rakt emot mig och lägger armarna om mig och kysser mig! Sen ser han mig i ögonen och säger: "ive missed you so much sweetie". !!!!!! :D:D:D:D
Sen hälsar jag på hans kompis Jamie som var chaufför. Sen när vi skulle börja åka hem mot Adams hus så fick jag mig mitt livs åktur i Jamie´s bmw :P Fort utta helvette gick det! och PÅ FEL SIDA AV VÄGEN!! :D Dom kör ju på vänstersidan där. Guuud :P

Sen kom vi hem till Adam och jävlar vilket hus han hade då! Såg ut som ett slott och ... ja shit va fint det var!
Vi sa hejdå till jamie och sen packade jag upp lite av mina saker och sen så bestämde vi oss för att åka och äta middag. Så himla mysigt var det! Efter det så åkte vi och köpte en omvandlare. För vi har ju två pluttar på våra kontakter som vi sticker in i väggen, dom har tre!
Sen ringde vi jamie och frågade om han och hans tjej SJ ville med till thorpe park nästa dag och det ville dom.
Så tog jag och adam det lite lugnt. Vi låg och pratade i evigheter om allt möjligt. Kändes SÅ rätt. Sen somnade vi haha :P Det var första dagen det.

Onsdag:
Går upp och duschar och fixar i ordning mig lite inför dagens besök på thorpe park. (Nöjesfält för er som inte vet). Sen tutar Jamie utanför och jag gick ut. Älsklingen var inte klar (äntligen nån som e söligare än mig :P) så jamie sa "Adam honey, take your time, we´re just waiting for u and we like it". haha! :P
SJ var hur trevlig som helst! Gillar verkligen den tjejen. Kändes som vi var alla 4 istället för dom o mig om ni fattar.
Så jävla mycket folk det var på Thorpe park! Heeelt galet! vi köade i 90 min för några av karusellerna! Så på kvällen hade vi ont i våra fötter efter att ha stått hela dagen. Jag sonade på Adams axel på vägen hem och vaknade av att jag hörde hur regnet smattrade mot bilrutan.
När vi kom hem till adam så var vi ännu tröttare än dagen innan och vi somnade GOTT! Var inga som helst problem att somna den kvällen.

Torsdag:
Då bestämde vi oss för att åka och shoppa lite. Vi hade planerat att åka till london men vi var fortfarande för trötta sen dagen innan så det blev en liten shoppingtur inne i stan bara. Köpte dock ingenting:P Men kul att titta lite ändå. Jo, vi hyrde några filmer som vi skulle titta på på kvällen.
Sen ringde Adams mamma och sa att dom ville bjudaoss på middag på kvällen. Jag hade inte träffat dom förut för dom hade varit på semester och kommit hem den här dagen. Kände att det skulle vara trevligt att träffa dom också så vi tackade ja.
Attans va nervös jag var över mötet med hans föräldrar! Men middagen gick bra och jag åt som en häst haha :D

Kvällen var jättemysig. Vi låg i sängen och kollade på film, dock bara halva för sen somnade jag :P

Fredag:
Dagen då det var dags att åka hem :( Var jättejobbigt att säga hejdå. Men adam ska försöka komma och hälsa på nu i november. Hoppas han får ledigt av sin chef.

Finns SÅÅÅ mycket mer att berätta men märker att det blir lite för mycket att skriva :P

CIAO!

RSS 2.0