Försoning och inte försämring

Ja det har varit lite upp och ner. Men nu har jag och Adam pratat ut. Jag har haft det skitsvårt att komma över det som varit. Men jag blir hela tiden påmind om gammalt och jag antar att han också märkt det. Jag längtar inte tillbaka men vill inte att allt skulle ta slut bara sådär *knäpper fingrana*. Vänskap kunde man väl ha? men icke...
Vart jag än går eller gör så finns det gamla alltid kvar. Allt jag önskar är vänskapen, inget annat... jjaja.

Nu till något annat. Jag tror jag suttit i telefon i 2 timmar idag! Grinat och (viljan att skrika fanns där men det skulle inte förbättra saken) diskuterat, ja skitjobbigt men det var nyttigt. Allt var för bra för att vara sant men jag ville inte släppa in någon ny. Även om jag gjort det redan så... inte heelt. Inte lätt att säga det rakt ut heller, "jag kan inte öppna upp mitt hjärta för dig, det går inte, inte helt". Efter många om och men så löste det sig.
Det räcker med att jag säger pip så vet han exakt hur jag menar. Han märker direkt om jag är ledsen. Det spelar ingen roll om jag skrattar och säger att det inte är någonting och istället frågar något annat, han vet direkt. Aldrig  varit med om det förr. Han läser av mig lättare än vad jag själv gör ibland. Känns som om han är min bästa vän också. Visst jag kunde prata om saker förut också men det blev inte samma deep talk som nu. Han kan verkligen prata om känslor och inte bara går iväg och säger åt mig att det inte är något fast jag vet att det är nått som är fel.

Jag har även märkt att jag jämför gammalt med nytt. Men jag måste inse att jag inte kan göra så. Det här är nya tider och nytt är nytt och inget som varit förut. Det blir inte heller rättvist mot det nya.

Har funderat på det länge men jag tror jag ska skriva en bok :P Någon sorts självbiografi. Bara så jag får ut allt.

Öppnat upp för en ny person helt nu. Och jag är livrädd...


Kyssar <3

London + Jobb

Ja nu är det bestämt. Både bestämt och bokat. Jag ska till London den 26 - 29 okt! :D Äntligen händer det något!
När jag kommer dit är kl ca 11 och då ska Adam och Jamie hämta upp mig på Stansted flygplats och sen blir det 1½ timmes bilfärd till adams hus. Som tur är, är inte Adams föräldrar hemma då, dom kommer hem den 27e. hehe då hinner jag prata upp mig lite :P Är så sjukt nervös inför mötet med dom.
Sen har jag och Adam pratat om att gå på Thropepark, ett nöjesfält med massa, helt sjuka karuseller! Jamie och SJ ska troligen också med. Cant Waiiiit!! :D På tisdagen blir det att kika runt lite, ska på primark och shoppa och sen lite jobbsök. Thropepark blir troligen på onsdagen och sen på torsdag ska vi kanske ut. Vill se hur deras krogliv är :P Funderar även på att besöka Madame Tussaud och kolla på alla vaxdockor (kolla bilden på finaste Robert nedan hihi :D) Synd att jag inte kunde åka över en helg :( Men kommer hem på fredagen och då blir det att sova hos syster för att sedan åka hem med tåg :)
Så är planeringen iaf. Men man vet aldrig!

Pratade med Krille igår. Han sa att jag garanterat har jobb i december! :D Så det är bra! Se upp sälen, här kommer Fröjdan! ;D

Idag vaknade jag av att Nathalie ringde, haha det lilla smilande livet! :D Hon hade fått ett infall att jag skulle åka till Karlstad idag istället för imorrn. Toka! :O Och det ringer hon halv nio på möra och säger! Tror ni jag var vaken? NEJ! jag var halvt död skulle jag vilja påstå. Jag svarade på hennes frågor och sen kom jag på att inte fatta va hon frågade ens :P Med halvtaskig röst sa jag att jag skulle tänka på saken och höra av mig senare... kanske dags att ringa henne snart :P

Sen var det dags att kliva upp. Hade möte nere på arbetsförmedlingen kl 10. Info om jobbgarantin. Och vilka svar man fick på sina frågor sen??!! :S IDIOOOOOTER!
Efteråt åkte jag hem till mormor och drack kaffe och slängde i mig 2 (!!!) bullar och sen rotade jag fram min resväska som jag klämt in i hennes garage och åkte hit hem för att packa.
Så just nu sitter jag och är EGENTLIGEN lite stressad. Men jag är ju som jag är. Har diskat och gjort undan lite iaf så pappa inte får panik :P 

 Så nu ska jag packa och sen bär det av till Karlstad! :D <3 Så skriver jag lite mer när jag kommer hem! :) Ciao!

Love ya biatch ;)

Kyssar <3

           

Ingen londonresa..

Ja som sagt, ingen londonresa. Det är dom dåliga nyheterna, men det som gör att jag inte kan åka dit är de goda nyheterna, jag har fått jobb! Ska agera våffeltant i sälen :P

Så det betyder att jag inte får se älsklingen på kanske 4 (oh shit) månader.... Ochmycket kan ju hända på den tiden. "kompisar" kanske blir mer än kompisar (för han alltså), det har man ju varit med om tidigare.
Enda lösingen är att han åker hit när jag skulle åkt till honom. För han har redan tagit ledigt och jag vågar inte fråga min chef det första jag gör om jag kan få ledigt :O
Istället satsar jag på att fråga om jag kan få ledigt i december då jag och Emma ska åka till Madeira. :)

Annars inget nytt. Bara det gamla vanliga. Nej nu vt jag inte vad man ska skriva mer. JO!! jag fick min licens igår! Så nu kan jag öppna djurbutik om jag vill :P Stolt!
Nu ska jag duscha och sen fixa mat åt mormor som ligger och är sjuk :(

Kyssar <3

Lite smått & gott



Min vän ringde till mig, hon undrade om jag kunde hämta dig. Jag svarade ja och det är jag glad för ah.
På vägen ner så tänkte jag inte mer. Jag bara körde på och gasade, sen in till arlandas välkomsthall jag mig masade.
Vi stod där och väntade på att dig få välkomna, tiden gick och jag var rädd att jag skulle hinna somna. Till slut kom du ut, jag var trött och nästan helt slut. På vägen till bilen såg jag att du hade den rätta stilen.

Ah typ så vare :P

Nej men nu ska jag vara lite seriös. Idag har det inte hänt så mycket. Varit till Ida och Coffe en sväng och pratat lite med dom.
Igår berättade jag för pappa om mina planer om London och han tog det bra. Jag skulle prata med Adam via skype och självklart kom pappa och började prata, på engelska!!! hähä det gick ju... bra :P
Skönt att Adam ska hjälpa mig med att hitta jobb där nere (det är väl ner? Äh, åt helvete med geografin!). Sen blir det att kolla upp om det finns bostad åt mig och sånt där. Ska bli skönt att flytta. I karlstad är det mysigt att vara, älskar Karlstad men i den staden har jag minnen också. Jobbigt att köra förbi vissa platser och sånt där man... varit på förut... typ. 
iaf:
Den 26 oktober smälller det!! Då åker jag till London i 3 dar! :D Ska bli så himla roligt!! Zackipack ska vara hos Tant Emma och Peggy får kanske också vara där, men ska se om hon kan få bli intagen nån annanstans. haha "intagen" låter som hon e psykopat xD eller ja.. hon låter lite konstigt ibland. 

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. :P ciao!

Kyssar <3

ingen rubrik alls

Tårarna bara faller just nu. Borde vara glad över hur det blev "bestämt" nyss. Men tårarna bara sprutar. Som om jag ångrar mig. Jag vill vara själv. Vill inte ha någon.

Trots allt som hänt både nu och då så finns det verkligen bara en person som får mitt hjärta att slå. Ingen kunde få mig lyckligare men ingen kunde få mig så ledsen heller. Du var allt. <3 Det är du fortfarande.
trodde det var ett sår som skulle läka. Men det har inte läkt ett skit!

Fasaden som jag har byggt upp på dessa månader: "Nej men nu är det bra. ingen fara, det är bara att se framåt"
nu rasar den...

HELVETE...

Mycket har hänt!!

Ja ni, nu är jag tillbaka i Mora igen. Otroooliga och fantastiska dagar i karlstad. Vet inte vart jag ska börja. Har iaf äntligen piercat mig i naveln, jag och Anna tog oss mod och gjorde det. Nu är jag stolt! :D

Var lite besviken på hur vissa saker blivit men nu när jag får höra runtikring om hur det har blivit nu så skrattar jag bara haha tack gode gud att jag är ur det där :D
Någon är lite ur balans skulle jag vilja säga :P

Också insett att en viss person "kör med mig" och äntligen sa jag ifrån. Varit lite blind och dum men nu så! i´m back! ;) haha tönt xD

tjaa... alltså det finns så mycket jag skulle vilja skriva just nu men jag hittar helt inte någon början på allt. Men hade nog avslutat med:
"...och därför är jag tillbaka på spåret snart. Lycklig som det är och jag vill ha det som det är just nu... ja om man adderar jobb + egen bostad så :D"

Kyssar <3 

Snor, telenor och tjejoor...

Onsdag 1 sep -10

vaknade och insåg att jag redan var försenad. Rullade ur sängen och slog såklart i huvet i sängkanten... Började krafsa ihop mina grejer som jag skulle ha och sen var det dags att dammsuga. Inte så lätt att dammsuga utan linser!!
Sen åkte jag och Zack till mormor och hämtade mina kläder som jag tvättade i tisdags. Sa hejdå till henne och sen... ... började vansinnesfärden till Karlstad. Väldigt bra musik ger en tung gasfot vilket gjorde att det gick lite fort, liiiiite fort. Ett krön kom och jag fick en nysattack. När jag tittade upp så var det vägarbete och jag fick bromsa HÅÅÅRT. Pinsamt.
Sen efter ett tag så kom jag till ett nytt vägarbeteområde och då var det en gubbe som bara körde rätt ut i vägen så jag fick bromsa igen!! Men då blev jag vansinnig när han försökte skälla ut mig. "Det är du som inte borde svänga ut när du ser att jag låg bakom och höll på att köra om!" ah vi låter det där vara... :P

Äntligen framme i karlstad och jag åkte och hälsade på matilda och senare hämtade vi Nathalie på stan och åkte tilll bergvik. Det är nu som tokeftermiddagen börjar :D Jag skulle sätta upp håret och bilen bredvid på bergviksparkeringen var renare så jag speglade mig i den. Såklart kommer ägaren! "jaha, är flickorna klara snart?" PINSAMT!
Sen skulle vi äta pizza på mama´s. Nathalie skulle inte ha mat och då frågade han som stod bakom kassan: "ska du inte ha mat?"
Nathalie: "nej jag är fattig ja vettu"
Kassakillen: "hur fattig är du?"
Nathalie: "ja, typ medelfattig...?"
Kassankillen: "du kan få jobb här om du vill, plocka burkar onsdag, torsdag och fredag!"
HAHAHAHA! xD
Sen när vi satt och åt så satt vi och prtade lite om ditt o datt och då dyker en konstig kille upp. Efterbliven var han tror jag och typ 35 år:
"hej tjejer, jag heter stefan"
Allihopa: "heeej stefan"
Stefan: "jo det är så att jag letar efter en flickvän..."
Då kunde jag inte hålla mig, inte matilda heller xD både jag, matilda och nathalie sa att vi hade pojkvän och sen gick han. Jag skrattade så tårarna sprutade!! xD
Efter en stund så säger Matilda: "åh det är ju bara Nathalie här som har pojkvän egentligen haha"
Då upptäcker jag att han stefan står bakom en pelare och hör vad vi säger och såklart kommer han tillbaka. Men den här gången frågar han om busstider. Efter ett tag går han.

Efter maten skulle vi shoppa lite och vi går förbi telenor-butiken. Nathalie ville gå in och kolla på mobiler så vi gick in. En snygg kille jobbade såklart och jag säger åt honom att min kompis (Matilda) behöde uppdateras lite vad det gäller mobiler :P Hennes mobil är 3,5 år gammal!!! Så började han sitt säljsnack direkt och vi stod där i ca 50 min, 50 min!! Slutade med att hon inte köpte nån och sen gick vi xD Men kul var det.

Sen skjutsade jag hem nathalie och matilda. Sen åkte jag till kil en sväng. Det var lite udda och lite roligt xD
Sen åkte jag till Kristinehamn och sov hos en kompis.

Torsdag 2 sep - 10
Vaknade och kände att jag var förkyld. Kul!... not. Snorig utta tusan och imorrn är det ju festival :( Vet inte om jag ska gå nu...
Åkte till matilda och åt en sallad och sen åkte vi och fikade på bergvik. Sen skjutsade jag hem henne och åkte och sov på en P-ficka. 3,5 timme sov jag och det behövde jag. Halsontet (?? ah ni vet vad jag menar) försvann iaf. Sen åkte jag och åt på donken och sen åkte jag till Matilda (igen). Så nu sitter jag här i Matildas soffa och har ockuperat hennes dator :P

Imorrn kommer Emma hem så då ska jag terrorisera henne också :D Och försöka gå på festivalen :)

Nej nu får det vara schlutt på bloggandet!
ciao!

Kyssar<3

Hjärna överallt..

Nu händer allt på samma gång. Såklart. Och vansinnig blir jag. Ja jag har ju t.ex. fått reda på att jag varit en blockering för.. ah skitsamma. Jävla .. MMMM va arg jag är. Grattis du fick mig förbannad. Congratzzzz :D

Varit hos mormor och tvättat. Hon börjar bli riktgit gammal nu. Säger samma sak hundra gånger, hon låter mig inte ens tvätta själv för jag vet ju inte hur man sätter på den säger nej. Nej jag har ALDRIG satt igång en tvättmaskin förr, nej då!! *suck* Hon ringer mig hela tiden och tjatar på mig om att jag aldrig är där och hälsar påå henne när jag sitter i bilen på väg hem från henne!! Nä, tålamodet tryter sannerligen.

Inte har jag kunnat sova inatt heller och det av ett skäl som jag inte tänker skriva om offentligt. Konstigt nog pratade jag med en som förstod...

Har tänkt på det som varit och det gör mig ännu knäppare i huvet: "tänk om jag gjort sådär istället, då kunde jag varit där idag... Tänk om jag inte sagt sådär då kanske..." tänk om tänk om tänk om. BLÄÄÄH
Så det är mycket i mitt huvud just nu. Känns som om min hjärna är på tok för stor och min skalle e för liten. Mitt huvud kommer explodera känns det som.

Men ska avsluta glatt och säga att jag åker till karlstad imorrn. ÄNTLIGEN! på jobbintervju ska jag imorrn kl 16. ÄNTLIGEN!! :D Hoppas verkligen jag får jobbet, oooh vilka möjligheter det ger mig då.

Getagig i helgen då! Rädd att man stöter ihop med en viss.. ja.. person. Attans vad det skulle göra ont. Det är nog det ända som skulle få mig att börja dricka jäger :P varför? vet int..

------

Imorgon ska jag städa och packa och sen åka ner till karlstad. Sen gå på intervjun. Kommer inte kunna blogga under hela veckan eftersom jag inte har tillgång till internet så... 
Skriver så fort jag kommer hem.

Kyssar <3

 

RSS 2.0