still sick

Fortfarande sjuk. Tog febern idag också och hade 37,7. Inte mycket i feber men känns i kroppen vill jag lova!

Vaknade klockan 4 inatt (vet inte varför) kollade mobilen och såg att jag fått ett sms av älsklingen. Det var låååångt :) Sen somnade jag utan att svara, dels för att jag var så trött + att det var mitt i natten.
Sen vaknade jag vid 9 och tittade lite på tv. Då ringer honey så vi pratade litte granna. Han förklarade hur jag skulle göra på flygplatsen och sånt. Längtar!

Nu ska jag åka och köpa pizza som jag o mormor ska äta. just ja! i början när jag flyttade hit så levde jag på donkenmat. Nu på senare tid så har jag blivit nyttigare. Slutat äta godis (näääästan) och ingen skräpmat (förutom idag nu när jag e sjuk) och ändå så har jag gått upp 3,8kg!!! Och det syns vill jag lova! Vad ska honey säga? :S

jaja nu ska jag fixa i ordning mig (så gott det går) o åka till mormor. Vi höres!

Resfeber

Nu är det bara 3 dagar kvar!! Otroligt vad tiden gått fort ändå. Det brukar ju vara så att tiden alltid går långsamt när man längtar efter något, men nu har det gått relativt snabbt ändå må jag säga. Och tack gode gud för det!

Idag ska jag börja packa. Ska åka till mormor en sväng också och ta mig ett bad och sen tvätta det sista att tvätten så det hinner torka tills imorrn.
Jag är så otroligt nervös inför flygresan. Kommer inte hitta själv. Kommer villa bort mig och gå fel. Kanske kan jag bli lite kompis med nån på planet och traska efter den xD haha

Tänk när jag hämtat ut min väska och sen går ut för att möta min älskade Adam. Kommer bli så överlycklig! I so wanna kiss you now honey! Åååhh det kommer bli underbart! :) Haha han hade kommit på en bra lek sa han igår på skype. Vi skulle spela wii och den som förlorade nånting skulle ta av sig ett plagg haha xD Han kommer bli så naken som man kan bli!! :D

Kan knappt vänta tills vi kommit hem till adams hus efter att han hämtat mig på flygplatsen, för då ska vi in till stan och kolla lite efter.... ja DE ni!!! :D
Jag ska ta mycket kort som jag kan lägga upp här sen så ni får se. Ååh underbara England!

Åker till Syster på måndag. Ska åka tåg och är framme i sthlm vid ca 5. Då åker vi in till stan direkt och hsoppar en jacka, skor, linne och lite annat till mig. Det är ett MÅSTE! Och på tisdag bär et av! haha jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag känner att jag bara upprepar mig hela tiden men äh skitsamma! :D

Love you Adam. You mean the world to me, darling <3

Nervositet på hög nivå

Förlåt, har slarvat mycket med bloggandet på sista tiden. Sorry! Men nu ska det bli lite mer ordning på det.
Nu är det 6 dagar kvar tills jag får träffa älsklingen. Kan knappt tro det är sant. MEn har varit en jättejobbig dag måste jag säga. Är så rädd att han ska ändra sig och göra slut. Man vet ju aldrig. Har bestämt mig för att jag inte tänker öppna mig för någon annan nå mer isf. Iaf inte på lååång tid och då menar jag lååååång tid.
Vill verkligen ha Adam i resten av mitt liv.

På tisdag bär det av. Eller nej... redan på måndag reser jag till syster i stockholm och sover över där. Sen blir det flygbuss till skavsta tidigt på morgonen. Kliva på planet och sen landa i standsted (eller hur det nu stavas:P) och mötas upp av Adam och Jamie. Ja gud vad jag längtar!

Spelar ingen roll vad jag gör. Jag gör inget annat utom att tänka på honom. Det gör inte han heller tydligen och det märks :P Ska bli så underbart att få vara med honom i 3 hela dagar. Äta middag, åka stora hjulet i london och jag tror det är där som DET kommer ske. haha nej inte det, va inte så snuskig ;) det är ju en allmän plats knäppis! ;) Menar en annan sak :)

Nu ska jag gå och titta på efterlyst och sen ska jag sova. Upp tidigt imorrn och göra mig i ordning och sen bär det av ner på stan för att handla massa inför london. Ska köpa skor, en jacka kanske, liiiite nya kläder också tror jag. Var länge sen jag shoppade kläder nu.

p.s Vet att jag är dålig på att lägga upp bilder men ska göra det så fort jag varit i london. Har inte så mycket värt att lägga upp just nu :P

Kyssar <3

Älskar dig Adam Watts <3

Friiiiiiiiiiiii :D

Så Jävla underbart!!!
Nu är lidandet över. Det ryser i hela kroppen på mig. Trots mina x kilon så känner jag mig lätt som en fjäder! :D Som en våg kom allt men nu är det förbi. Inga mer tårar över det gamla, jag önskar faktiskt "Lycka till" från mitt hjärta.

Allt som betyder nu är min älskade Adam. "your my little treasure you know" jag är så lycklig! Dom där rosa molnen finns verkligen och för första gången är jag verkligen på dom och svävar! :D
12 dagar kvar och sen är jag och han, oss (för dom som fattar).

I love u so much. U make me whole again. U learn me what its like to be loved by someone, I love u, to death.


ADAM I LOVE U SOOOOO SOOOO SOOOOOOOO MUCH!!!! <3<3<3<3<3<3<3


Lite allmänt

Idag har det inte hänt mycket alls. Ingenting har hänt när jag tänker efter. Jo! jag var på möte med mina jobb coacher för sista gången kl 10. Blev inte så mycket sagt bara trevlighetssnack. Sen när jag kom hem så var jag så trött så jag somnade framför tvn! ILLA!

Adam gör mig bara gladare och gladare. Aldrig varit såhär trevligt med kärleken förut tror jag. Nog har det varit bra men oron av andra inblandade har alltid funnits och det fick ju resultat sen.
Tack o lov för Adam :) Bara 14 dagar kvar tills jag åker till london! Ska bli så jävla underbart. Första dagen så kommer vi inte göra så mycket, vi ska bara ta det lilla lugna och kolla på en film och mysa. Fast ja.... vi ska ta en tripp in till stan och..... NÄÄÄHH för det avslöjar jag inte än!! :D Sen blir det filmen :P Dag två ska vi troligen åka till thorpe park och åka massa karuseller med Jamie och SJ. Kommer bli så kuuul! :D Torsdagen blir det utgång på och fredagen åker jag hem :( Känner på mig att dagarna kommer gå fort men iaf något. Sen syns vi inte förrän i januari och efter det ska vi smida planer inför min flytt!

Just ja! Boken. Den har stannat upp lite. Så svårt i början tycke rjag men när man väl börjar skriva så går det utta bara farten. Men jobbigt när gamla minnen kommer upp och hur situationer faktiskt har sett ut. Men jag SKA göra klart boken å de me basta! :)

hmm.. något mer?....
Nej, jag ska bara åka till Jimmy nu en sväng. Han har beställt snus hehe. Han har låtit mig sova där så många gånger och bjudit mig på baguette så jag kan väl bjuda på en liten dosa iaf tycker jag :P
Ja så får det bli. Handla snus, handla skräpmat, åka till jimmy och äta och leverera den efterlängtade dosan och sen hem igen för att prata med älsklingen via skype.

14 days left honey!!! :D <3<3<3                                   <3 ADAM <3

Kyssar <3


Inlägg mitt i natten/på morgonen

Hej bloggen!! :D

Jag måste bara få skriva lite granna innan jag går och hoppar i säng. Jag är så glad över kärleken just nu. Trodde inte den perfekta killen fanns. För första gången i mitt liv känns det heeelt bra. Känner absolut ingen oro, det finns ingen annan än jag och sånt känner man på sig. Behöver inte ens fråga, lite löjligt att ens fråga sånt. Är man säker behöver man inte fråga. Första gången jag känner så och det är huur underbart som helst.
Adam ringer exakt den tiden han säger: "I call u in 10 mins babe" och då ringer han inte efter en halvtimme eller en timme eller säger att han glömt av det eller nått sånt. Han ringer verkligen efter 10 min och blir det ändring så säger han till. Inget svårt att göra det men vissa har svårt med det. Jag tycker att blir det någon ändring så ska man meddela det, inge klurigt med det.
Det finns iiiinget jag skulle vilja ändra på hos honom och jag känner verkligen hur mycket han bryr sig om mig. Han är lätt att prata med och jag slipper förklara hur mycket som helst för att han ska förstå. Förut har man fått prata så tydligt på nått sätt och dra ut saken i olika sidor och förklara att sähår tycker jag därför att fattar du hur jag menar? haha nu behöver jag bara säga "pip" och sen fattar han direkt. Ibland märker han att det är något som e fel innan jag ens vet om det själv hehe.
Helt underbar är han. Han smsar alltid innan han går till jobbet, hör alltid av sig på lunchen och när han slutar så ringer han mig direkt han satt sig i bilen för att köra hem. Jag kräver inga sånahär grejer men det är ju "det lilla extra" som gör det så fantastiskt. Och att han ens kommit på själv att göra alla dom här grejerna. Eller var det hans ex som lärde upp honom? :P haha I´ll never know :D Och det vill jag inte heller! :D haha xD

Saker han säger går rakt in i hjärtat på mitt. Det gjord dom inte i början, trodde inte på det där med "äkta" kärlek då. Och då snackar vi om ÄKTA ÄKTA kärlek.
Det är svårt att riktigt förklara hur vårat förhållande är. Hade jag varit en utomstående hade jag tyckt att ett sånt här förhållande är helsjukt. Vaddå? Bor inte ens i samma land :S Men det är just "det där" som gör det. Men han är ingen "trevlig typ" (haha svårt att förklara det där:P) han är min älskling, min HONEY <3 Ja, jag använder det ordet på honom.

Kan knappt vänta tills jag flyttar till K.E.N.T !! :D Eller om det blir i självaste London vet jag inte. Men ska bli så skönt att äntligen få vara i den där underbart sköna famnen igen. mmmm!!:D Kan knappt vänta!! :D :D

Blev ett såntdär långt samtal med honey idag igen. Nästan två timmar igen. Inte bra för våra plånböcker :P Nu ska vi skärpa oss har vi sagt. Och tur att vi har skype säger jag bara! Skype helps u keep contact xD eller nått sånt :P Och det här e ju skitbra för nu får jag ju förbättra mina engelskakunskaper, fyfan vad dom suger säger jag :P

Nej nu ska jag sova. Imorgon eller ja idag... lite senare ska jag fixa pass tänkte jag. 400kr :( men ska man till London och madeira så behöver man ett sådant ju så det kommer jag inte undan med.
Sova var det, godnatt och sov gott :D

KYSSAR <3<3 <3<3<3<3






Lite känslor sådär

I mitt förra inlägg skrev jag att jag var osäker på hur jag ville ha det med Adam. Det är jag absolut inte längre. Han är precis som jag på alla plan. En manlig Emelie på nått sätt hehe.

Just nu är det lite jobbigt. Lätt att hamna i depression känns det som. Så långt emellan, men det löser ju sig senare. Jag ska ju flytta men det är ju så långt tills dess. Ja nu är det riktigt jobbigt...

Nu har jag precis diskat klart och ätit en sallad. Nu ska jag fortsätta skriva på boken.
 Hade gött!

boken och kärleken

Ja boken börjar ta form... eller i alla fall början :P Det kommer bli en tjock bok. Bestämt mig för att skriva ned ALLT jag kommer på: Barndom, familjen, förhållanden, vänner, andra situationer. Allt ska ner på papper. Docknämner jag inga namn. Men ska inte ge ut boken heller så... Bara för min egen skull liksom.

Förstår mig nog inte på folk ibland. Smsat adam 3 ggr men han har inte svarat på hela dagen. Sen fick jag äntligen ett sms och där stod det: "...just been busy today" och inget annat! :O Inte likt honom men bestämde mig för att inte fråga om något hänt. Istället skrev jag "oh okey :)" sen fick jag tillbaka att det inte var nån idé att prata om jag skulle vara sådär. fattar ingenting.. Undrar om det ens var rätt person han pratade med. jaja låter honom vara ett tag, han kanske behöver "tid för sig själv". jo det har jag lärt mig. Frågan är om jag vill binda mig.... osäker...

Åså ska vi se om vi kan skriva lite positivt också.... hm... hehe jodå, var på bingo med mormor idag och jag vann 120 kr :P Sen firade vi med kaffe och fingerkakor, ni vet sånadär med choklad på. MUMMA! :D
Nu tror jag att jag ska göra en liten sväng med bilen. Behöver rensa tankarna. uschiamej!

blir inge "Kyssar <3" idag tyvärr.

Boken börjar

Sitter och lyssnar på Oh Laura - release me. Ikväll är det kvällen då det ska ske. Jag ska börja skriva min bok. Inte för att andra kanske är så intresserade av mitt liv, dom har säkert säkert fullt upp med sitt egna liv. Men personligen skulle det kännas skönt att bara få ner allt på papper.
Jag är ingen utstickande person direkt. jag är ju en vanlig tonåring med sina vanliga problem, men ändå så långt ifrån det som det bara går.
Ja det ska bli skönt att få skriva. Alla episoder som jag skriver om kommer framkalla starka känslor hos mig själv och det kommer nog märkas i boken. Boken kommer bli som en terapi för mig eller nått i den stilen och dom som vill får läsa den när den är klar. Kommer nog ta ett tag. Kommer bli svårt att få allting att hänga samman, liksom flöda. Ja det blir en utmaning.
Målet med boken är att jag själv får gå igenom mig själv och nästan återuppleva det jag en gång gått igenom. Därmed, terapi. Därefter, kunna ta ett kliv framåt.
Ja, det var om boken det.


Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade, åt frukost, ut med hunden. sen åkte jag till mormor, spelat bingo på stan :P, sen var jag och mormor ut på mammas grav. Jag gick en sväng förbi Rickards grav också.
Och nu ska jag börja skriva min bok som sagt.

Saknar Adam.. Han kunde inte somna inatt och inte jag heller så han ringde mig och vi pratade om allt mäjligt. Vi kommer alltid in på intressanta ämnen. Rätt var det var så rusade tiden iväg och det hade gått 2 h!!!! Stackars hans teleräkning :(:(

Jaja nu ska jag börja skriva lite. Hade bra allihopa som läser min blogg!

Kyssar <3

Åt helvette med helvete :D

Man ska vara glad och inget annat. Man ska glädja sig åt de bra stunderna och blicka framåt. Men nog får man andra tankar ibland. ujujuj

Idag vaknade jag kl 9 och smsade sara. Men träningen blev inte av :( Sen ringde Jimmy (inte pratat med honom på skitlänge..) Han ville ha sällskap för han skulle till frisören och sitta där i 3 timmar (!!!!???!!). Gayvarning? :P haha nej då.

Nu ska jag sminka mig lite snabbt (ja jag är snabb nuför tiden :P) och åka ner på stan för att möta upp jimmy. Sen ska jag handla lite kött o potatisgratäng. Jag och idacoffe-gänget ska grilla ikväll och senare blir det wasa. Äta gott och dricka gott, mycket trevligt! :) 
JO! En sak som jag funderat på länge angående kött i köttdiskarna! Dom packeterar ju så konstiga köttmängder. Är man två så vill man ju ha lite mer än två köttbitar iaf nån skulle vilja ha mer, men en förpackning med 3 normala bitar finns inte. Det är antingen två bitar eller familjeförpackning och då snackar vi storpack!! :O Näh konstigt är det. :P Jag ska köpa en lite sketen fläskkarréslamsa hade jag tänkt. Det får banne mej duga för kvällen!

"You dont let me love you. Please, open up your heart for me darling"
Ja, så sa han... Men glad att jag släppte taget. Öppnat mig helt. Men jävlar vad nervös jag var...ÄR! Eller nej det är jag inte längre för det jag vill komma till är att jag känner mig lättare på något sätt. Mycket gladare men ooh så känslig jag är nu. Går något snett så hamnar jag i botten... Men svartsjuka finns inte längre med i bilden. Den har jag lyckats släppt nu. Han förtjänar inte min oro eftersom han inte gjort något :)
Men han skulle inte valt mig om han verkligen inte velat ha mig. Det är så jag får tänka.

Det är konstigt, den som gör en mest lycklig är också den som kan göra en mest ledsen och besviken. Lite därför jag var rädd för att öppna upp mig så att säga.
Men nu är allt frid och fröjd ;D

Börjat mitt nyttiga liv också men när jag skulle ut och gå imorse kunde jag inte hitta mina skor. Kunde inte hitta dom i förrådet heller så dom måste ha försvunnit. Funderar på att skaffa dom där balansskorna som dom gör reklam för på tvn. Haha ingen aning om dom funkar och om inte så har jag iaf ett par rejäla skor :P Dock är dom dyra men som en person lärde mig "Man får vad man betalar för" och nu kanske jag ska investera stort då :P

Ja vad mer.... Ska handla mat inför ikväll som sagt, kanske köpa skorna eller så blir det imorrn... ska köpa en ny mascara också eftersom jag glömde min (NYA) hos Nathalie. jävla skit...

Igår var jag hos mormor också och jag lånade hennes badkar lite granna och guud vad underbart det var att få krypa ner i massa skum och varmt vatten! :)

Nej nu ska jag slänga i mej en macka och sen åka ner på stan!

Kyssar <3



RSS 2.0