Hur vet man att man duger?

Ja hur vet man det egentligen? Det har jag undrat valdigt lange. Ibland kanns det som om man inte racker till och att det alltid finns nagot annat som liksom "hotar" pa nagot satt. Jag undrar hur man kommer over allt sant har. Ibland kanns det som om man forsoker o forsoker men att det inte blir battre. Kanns som om jag haller pa att bli den trakiga manniskan som man inte vill vara med.
Ja uschiamej sager jag bara.

Vet inte, jag kanner mig sa sjuk just nu. Ont i magen och kan inte ata normalt. Kanner mig sa ledsen och nere, usch usch. Tur man far aka till sverige snart och traffa kompisar och min alskade hund! Langtat efter zack nagot sa sjuuukt mycket! Sa far vi ga och trana agility pa allvar hehe.

vi har varit och kopt blommor till tradgarden. Ganska dyrt blev det men det behovdes. sag ut som om vi kopt hela affarn tyckte jag men nar vi kom hem och satt dom i tradgarn sa visade det sig att det inte alls var sa mycket egentligen. Det var da vi insag hur mycket det skulle kosta att fixa till hela tradgarden. :s jaja, man far ta lite och lite i taget sa blir det nog bra. :)

Nej nu ska jag ta och ga och lagga mig tror jag, borjar bli trott.
Kyssar <3

Facts, inge facts och faktum

Jag borjade med att jobba pa facts international for ca 3 veckor sen. Det visade sig att vi alla var svenskar i teamet, vilket var jatteskont. Blev lite extra van med Malin, Linda och Fredrik. Vi har haft det riktigt skojigt nu varenda dag pa jobbet. Hangt gubbe, femirad och skriva berattelser. Sant man far lov att gora nar man sitter dar for det blir for javla trakigt annars.
Vi slutar 16.30 varje dag och 16.20 torsdagen forra veckan fick vi reda pa att alla blivit uppsagda!!!!! Varfor? jo, Fagerhult har anlitat Facts for att gora en marknadsundersokning. Nu hade dom sagt att dom ville stoppa undersokningen for ett tag och det betyder att vi inte har nagot jobb. JAvligt kul att veta 10 min innan man slutar!!! :O JAg blev vansinnig och undrade hur i fan dom kunde fa gora sa.

Efter det nederlaget gick jag, linda och fredrik till puben :P Linda drack cider och Fredrik ol och jag bestallde en stooooor cola!! med extra is :D haha. Sa blir det nar.... ja :D

Sa vad gor man nu nar man ar arbetslos igen? Jo man battrar sitt cv och soker nytt jobb.
Det har kommit upp lite andra saker ocksa som stor planeringarna lite. Jag har borjat ma sa forbaskat illa. Kanns som om man har fatt magsjuka men inget hander :S:S Ska till doktorn pa lordag iaf :)

Jag, Adam, Stefan och Tasha var till Lakeside i helgen. Det ar ett stort kopcentrum och josses vad vi gick och gick och gick. Vore jag inte alltfor fet skulle det ha synts hur manga kilon jag maste ha tappat under den dagen :P Men men nu syns det inte.
Efter Lakeside sa akte vi till IKEA, ja dom har faktiskt IKEA har ocksa :D :D fick antligen ata lite svensk mat MMMM! :D
Pa IKEA kopte jag: Koksknivar, skarbrada, rektangulara tallrikar, pasklammor, visp, 2 lampor, nya skedar, gafflar och knivar, och massa svenskt godis :)

Vi aker till Sverige den 28 juli och blir kvar till den 10 aug :) Har planerat att aka till Liseberg och kanske till ullared. En tur till boda borg i Karlskoga med lite folk blir det nog ocksa. Och antligen ska jag fa traffa min alskade hund!!!!!! Zackipacken! <3 :D

Haha hade en sa konstig drom inatt. Att jag hade brutit mig in i mitt ex lagenhet for att diska och baka tarta :P Om han upptackte mig skulle jag do och jag hade 2 chanser hahaha. Sa fort jag hade diskat lite bestick sa blev dom skitiga igen. haha ja gud sager jag bara :P

Ja just det! Vi har fatt myror i koket IGEN! Dom ar fan overallt. Det racker med att ha en tom colaflaska pa koksbanken sa ar det typ 50 st som springer runt pa korken :O JAg som ar sa javla radd for dom daringa otygen!

Nej nu tror jag att jag ska ta och tvatta lite :) HAde bra!

Kyssar <3

RSS 2.0