För mycket hår!!

Jag har gjort det igen!

jag har lyckats beställa två (!!!!) set med hårförlängningar istället för en! Detta självklart genom tradera. ÅHHH!!
så nu har jag köpt ett set med 51cm långt hår och ett set med 66 cm långt hår. fint....
Emma ska hjälpa mig på fredag och sätta i clipsen och sen åker jag vidare till Petra så hon får testa att göra frisyren på mig. Blir nog hur bra om helst =)

Tänkte visa föraren till balen hur jag ser ut sen, kanske kommer får höra att jag ser ut som en kratta :S... men hoppas det duger =)

Varit och skjutsat Kimberley till bergvik för hon ville handla lite. Jag tjänade hela 45kr på detta körande! :D haha storkovan!
Sen blev det massa dötid på hennes rum, pratade en jävla massa om allt och ingenting (as usual) och sen drog jag hemåt. Och nu sitter jag här på harryrummet och gör ingenting. Tröttheten har kommit sakta så jag ska ta och krypa till kojs =)

Tänker på dej <3

God natt och sov gott!


Kyssar <3





Hår + bal

God morgon alla barn!
 
Idag ska jag beställa hår till balen, har redan hittat vad jag vill ha och lagt ett bud (tog tradera, snål som jag e).
Tänkte fråga Emma om hon kunde sätta i det och sen bär det av till Petra på fredag för att testa frisyren! :D
Man får inte bjuda med andra till balen än dom som går på skolan. Så därför sket det sig med kavaljer, men jag får gå med mina fina tjejer istället :D
Ska åka fina <3 Nissan <3 till balen så det blir nog en lyckad entré!

Nu sitter jag och är hungrig som vanligt, ska åka och köpa lite mat tror jag. Ska försöka koka ihop något bra för en gångs skull. En liten köttbit med beasås kanske :D

Nä nu ska jag göra mig i ordning, ni får ha det så bra!

Kyssar <3

Hit o dit med flit

Hann ju inte blogga klart om allt igår. Så vi börjar med igårkväll/natt:
Åkte till Kristinehamn och kollade på när Tom sjöng. Jävlar vad bra han var! Hade det ju lite på känn att han skulle vara bra men det var otroligt bra! Efteråt blev det ett snabbt hej och kram och sen åkte jag hem igen.
Sedan blev det inte en utan 2....3 raggarrundor på stan. Lite folk kan jag tycka mot vad det brukar vara, dock mera raggarbilar som hade träff på shell, klart man åkte dit :P haha. Det blev en lite hamburgare på donken också och sen bar det mot Lillerud igen. Jävlar vad jag var trött då.

Idag!
Vaknar av att Emil ringer mig och undrar om jag var vaken (det var jag inte). Klockan var halv 3 och man vill ju inte erkänna att man ligger och sover då haha :D Han var tydligen utelåst haha!!
Sen när jag satt och undrade vad jag skulle göra så blev det plötsligt bestämt att jag skulle agera kock i Kil :P
Det blir kycklingsfilé m thaiwok och paeng curry med ris :D
Så nu måste jag skynda mig och torka håret (har duschat) och göra mig i ordning och åka och handla lite.
Hoppas matlagningen inte misslyckas haha! Har en tendens att få brandvarnaren att tjuta ibland :D
Men jag återkommer med hur allting gick. Nu måste jag skynda mig!

Kyssar <3

Huvudingrepp, råttkärlek och tomhet...

Balen närmar sig och allt som ska fixas måste fixas! Ska bli otroligt kul att få sluta skolan. Ännu ett kapitel avslutat liksom. Balklänning och skor är klart och nu saknas bara frisyergrejset. Önskar jag vore kille. En kavaj och sen e det klart. Tjejer ska ha skor, klänning, smink, och håruppsättning ah man kan juu fortsätta i all oändlighet. Jag ska snart beställa löshår. Ska ha lite uppsatt på sidorna och sen stora lockar som slutar nedanför brösten typ. Som tur är så får jag hjälp av Petra.

Idag var min sista dag på praktiken. Det har varit riktigt kul. En av de roligaste praktikerna jag haft tror jag. Fått göra allt möjligt och inget såntdär typiskt praktikantjobb ni vet, sånt där som egentligen inte behöver göras men får göras ändå när det finns .... praktikanter tillgängliga. Tur att jag slapp det i alla fall! 
Har börjat fundera på att köpa en råtta. Finns en jättesöt råtthona där på Pets. Hållit på med henne på mina lediga stunder och hon är tamare nu än när jag började med henne iaf. Hon kan iaf sitta still i handen på mig. Men jag får nog vänta med råttköpet ser det ut som.



I flera dagar, veckor, månader har jag känt tomheten stiga. Jag är ingen singeltjej, men tar inte vem som helst heller för den delen. Men allt e som en ond cirkel som jag blir tokig på. Dom jag vill ha är antingen upptagna eller inte intresserade av mig, dom som vill ha mig vill inte jag ha. Haha, blir långsamt knäckt här :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för jag ska åka till Kristinehamn och se på när Tom spelar teater och sjunger solo. Blir nog skitkul tror jag, har länge velat se deras teater och musikaler men aldrig haft tid. Men nu jävlar :D Klockan 21 börjar det. Så bäst att sätta fart!

Bloggar antagligen fler gånger idag. Blev ganska mycket skrivande ändå såg jag nu. Nej nu blir det dusch som sagt!!

Kyssar <3







Helt slut!

Oj vilken kväll!
Började med att jag mötte Emma i maskinhallen. Showen hade redan dragit igång så jag smög in lite vackert och tyst och satte mig bredvid Emma. En bra och smårolig show tycker jag men så är det ju såhär att vårfestens show alltid brukar vara lite sämre än skördefesten. Lärarna är liksom mera organiserade än eleverna.
För er som inte fattar vad jag babblar om så kan jag tala om att lärare och elever får sätta upp en varsinn show varje år. Det blir lite spex och man driver lite med varandra om kul saker man kanske råkat gjort. Lärarna har hand om skördefesten (på hösten) och eleverna har hand om vårfesten (den som var alldeles nyss för 3 min sen)

Efteråt så blev det disco för oss små barn. Det började lite segt med konstiga låtar och inga som dansade men senare drog det igång och det gjorde jag och Emma också! Haha herregud vad vi dansade! Det skulle hålla på tills klockan 00 men vi sa att vi skulle gå innan. När vi kände att vi började bli lite sega så kollade vi klockan.... halv 12!!! Och jag som ska upp och jobba min sista dag på praktiken imorrn... öh.. idag! Hungrig är jag också.
Nej nu är det bäst att jag gör mig en macka och lägger mig.

Godnatt och sov gott!

Kyssar <3

Precis som alla andra

Nu har jag blivit ännu en såndär bloggare som ska ta lite plats!

Just nu sitter jag i handduken för jag har precis duschat. Håller på och ska göra mig i ordning inför vårfesten på skolan. Det blir lite show och spex och efter det så ska det tydligen bli "disco"! Hehe ja det blir nog roligt.

Har tänkt länge på att skaffa blogg så nu ska ni allt få stå ut med mig för jag har mycket att skriva om!

Nej, tiden går och mycket att göra. Av med handduken och på med kläder!
Vi hörs nog snart igen bloggen,

kyssar <3


... jag :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0