"inga kläder på mig!" | 1 dag kvar <3

Inatt var den knepigaste natten jag varit med om tror jag xD Drömde massa konstigt.

T.ex. Jag var bjuden till mitt ex Patrik på middag. Kom dit och då hade han tagit bort alla stolar och sin soffa. så jag skuklle stå på knä. Han själv skulle inte ens ha mat. Så det var bara ajag som skulle äta. Plötsligt sa han att det började bli bråttom. (jag hade ju nyss satt mig ner??!!). Då knackar det på dörren och in kommer hans flickväns släkt! Varenda en i hennes släkt var med och alla skulle in och fika och fira någonting som jag fortfarande inte vet vad det var. Hans tjej och hennes kompis låste in sig på toan direkt för dom skulle klä ut sig (varför? jag vet inte! :D).
Jag kände att jag ville därifrån. Skulle ställa undan tallriken och när jag var på väg att hämta minn mobil som låg inne i vardagsrummet där alla satt så tystnade alla och tittade på mig! Jag fattade ingenting. "Jag ber om ursäkt, det var trevligt att träffa alla men nu måste jag tyvärr gå" sa jag :P
Alla fortsatte att stirra. "du... kanske skulle ta på dig något Emelie...." sa Patrik. Jag tittade ner och märkte att jag inte hade några kläder på mig!!!!
Såhär har det varit hela natten! massa konstiga och sjuka drömmar :P haha jag blir knäpp!

Idag ska jag städa lite. Pappa kommer hem idag också. Bäst att städa lite så han inte blir arg på mig haha. Sen ska jag åka och hämta mormor för vi ska ner och spela bingo :P Det ÄR faktiskt kul :P "Emelie, åldrad i förtid".
Sen får vi se ifall David vill hitta på något.

1 dag kvar
Imorgon åker jag till Karlstad. Håller på att förälska mig i stan tor jag :D Längtar tills jag får träffa allihopa igen! Eftersom jag åker imorgon så kan jag itne blogga något. Men sen när jag kommer hem igen, då ni!
Längtar efter Nathalie, Emma, Andreas, Diana och Matilda och alla ni andra goa folk! :D

Ska på bio också. Ska äntligen få se twilightfilmen Eclipse! Vi har sagt att vi ska försöka spika torsdagen. Guuuud vad jag längtar! Robert Pattinson <3 hihihi :D

Kyssar <3


Läskig natt och seg morgon

Igår fick jag äntligen köpa godis. Satte mig framför tvn och tittade på "the ring 2" helt själv mitt i natten! Tur att Andreas ringde sen och pratade lite med mig. Han låg och kollade på Smallville och det önskade jag att jag också hade gjort för gud vad rädd jag var! Tur han tröstade mig lite haha. Han fick mig att komma tillbaka till verkligheten för jag var heeelt insjunken i filmen och satt och skaka :P Hade jättesvårt att sova sen iaf.

Vaknar av att mina lår är sjukt varma. Stekheta solen höll på att bränna sönder dom. Gick upp och kissade vovven en sväng, grejat lite i stugan och sen ringde mormor. Ska dit med lite grejer snart. Sen ska jag handla och gå powerwalk med doggiedoggie.

Mitt halsont vill inte släppa. Men jag vägrar attt ligga inne och lata mig. Är nästan alltid ute och gör någonting så jag hinner ju aldrig bli frisk :( Men sånt är livet! =)

På tisdag ska jag på möte på arbetsförmedlingen. Hoppas dom kan hjälpa mig med jobb. Efter det så tänkte jag åka till Karlstad. Blir nog där några dagar. Vinna över Diana på singstar, tacka Andreas för filmtrösten (xD), gå på bio (ECLIPSE!! <3) med vem jag ska gå med vet jag inte :S. Får väl fråga någon vänlig själ om någon kan tänkas gå med mig :P

Nu ska jag diska och sen åka och handla. 

Kyssar <3 

Midsommar =)

Började dagen med att gå uppför Gesundaberget med familjen. Trodde jag skulle dö! :D Men gick uppför hela och ner igen. STOLT!

Grillning hos bror blev det senare på dagen. Hoppade studmatta med Jacob och Elias. Skitungarna snodde mina skor! :D Fick tag i den ena skon och fick hoppa på ett ben för att få tag i den andra xD Efter maten blev det jordgubbar med glass. Efter det så började myggorna känna smaken av Emelie. Var väldigt smaskigt tyckte dom så då gick jag in.
Inne blev det prat och sen armbrytning :P Jag vann över Jacob! Vilket i sin tur betyder att jag e starkare än min kära storasyster för hon förlorade mot honom haha :D

Sen blev det hejdå och tack och sen hemfärd. Fast tog en sväng på stan med bilen först (nykter), ingen ute. Bara några som var på väg till stranden. Tingsnäs antar jag.

Och nu sitter jag här. Smsat. Hatar när folk lovar att ringa men inte gör det. Och gillar inte när man skickar ett sms som man tycker att personen bör svara på. En timme efter så fick jag svar! Orolig blir man. Men det har väl sina grunder i sitt tidigare liv... Aja.
Har hela tiden trott jag varit en ickesingeltjej. Men jag känner mig typ... förstörd eller nått. Känner mig misslyckad när det kommer till förhållanden. Saker som hänt i ett förhållande tar man med sig till nästa. Det gör att man drar alla över en kam och det blir bara skit i sitt nya. Nu gör det ont i en redan innan ett förhållande har startat. Blivit immun eller nått :S
Okej, paus är bra, men grejen är att jag inte letar. Hade ett underbart förhållande en gång i tiden. Bortsett från vissa detaljer såklart.... men så är det nog i alla förhållanden... lite trassel ibland.
Grejen är att jag vill ha ett sånt förhållande igen men utan trassel :P "Vill ha men letar inte" haha jag låter knäpp.
Trodde man läkt av tidigare misstag och händelser men tydligen inte.

Vill bara att allt ska vara bra =) Antar att jag får "skip the past and move on" och inte ta med ALLT jag har i ryggsäcken.
Oj, vilken uppsats det blev. Det skulle ju handla om midsommar... men men så kan det bli :P Har inte dansat runt någon stång iaf :P Myggorna är ju på mig direkt! Är man poppis så är man! :D

Nu blir det lite slapp framför daaaatorn och sen schooova. Blir tydligen inget Karlstad imorgon :( Hade ju glömt att jag skulle ha möte på tisdag på arbetsförmedlingen. Åker inte ner imorrn, hem på måndag och sen ner igen på onsdag :P Dyrt o jobbigt (A)

Kyssar <3

Karlstadtripp! :D

HEJ!

Nu var det länge sen jag skrev, sorry. Har varit i Karlstad i flera dagar och inte kunnat uppdatera om mitt liv :P

18:e juni
Jag åkte till Karlstad och träffade Nathalie först. Var så himla roligt att få se henne igen och klappa vovvarna :D 
Sen ringde jag Diana och hon hade sing starkväll och klart man åkte dit :D Träffade massa nytt folk. Personliga tränaren Birk, Dianakåtisen Kim och goa Andreas. Efter en stund, eller ja ganska seeeeen stund, så åkte jag och hämtade en kompis och sov där. 

19:e Juni
Idag blev det fest hos Diana. Det korkades upp passoa, smirnoff och öl. Jag och Diana duellerade i sing star (hon vann) :P och sen blev det score. Dom hade tydligen byggt ett dansgolv där men guuuud vad det sööög! Pyttelitet och man fick inte ens dansa med dricka i handen. Sen fick man inte ha jacka på sig heller men ingen garderob hade dom så man kunde hänga in sina grejer :S hur fan tänker dom? En stunde efteråt skulle jag köpa en shot i baren och kommer tillbaka till bordet där jag och Diana bosatt oss så ser jag att Diana har två killar sittandes framför sig. Sätter mig och ska hälsa på dom så skvimpar såklart den ene av dom ut min shot så jag och Diana får hoppa åt sidan. IDIOT! KLANTARSEL! Men han erbjöd sig att köpa en ny åt mig oc hdet gjorde han och sen gick vi :P  

När vi kom hem så var det dags för klädpoker. Diana förlorade stoooort och stt naken efter en kort stund :P (med filt, för jag och Andreas tyckte lite synd om henne :P) Sen kom det massa annat folk och ville vara med och spela. Jag förlorade mina byxor men inget mer tack o lov :P

Sen blev det fifaspelande och höga skrik! Sen vart jag skittrött så det blev godnatt =)

20:e Juni
Bakis som fan! Blev att ta det lite lugnt den dagen :P Skaffade personlig tränare också! Birk visade sig vara det och han gjorde ett kost- och motionsschema till mig. Så nu har man gått på diet i två dagar och min kropp börjar redan säga ifrån. "Ge mig mer mat annars jävlar!".
Var till Emma och sa hej också! Så mysigt att få sitta och prata med henne. Det verkar gå bra för henne med jobb, det är jag glad för. Min goa Emma <3

21 Juni
Idag var det meningen att jag skulle åka hem men någon höll mig kvar :D En viss Nates är skyldig till det tror jag :D Dianas 12åriga lillasyster kom dit också. Roligt att träffa henne. Hon verkade vara en gullig tjej. Vi kollade lite på film och så. Mysigt. Började med dieten idag också.

22 Juni
Nu börjar jag få dåligt minne av vad vi gjorde :D Men vi kollade lite på film har jag för mig. Diana och jag såg en skitobehaglig film! "the girl next door" FYYY vad otäck den var. Sen fick jag låna Andreas rum eftersom han inte var hemma. Go säng med play boy täcke haha :D

23 Juni
Idag åkte jag hem. Var inge roligt att åka ifrån staden man älskar. Men ska nog åka tillbaka på söndag igen. Andreas ska hjälpa mig att söka jobb i Norge. Jag fattar vekrligen inte vad som står på deras hemsidor. tur han är hälften norsk och hälften svensk :D Ja nått sånt.

Nu ska jag lägga mig och sova. mint 8-timmars sömn stod det i motionsschemat. Och sedan ska jag upp tidigt och gå morgonpromenix i en timme. SEN får man frukost. Drygt detta. Hur långe ska jag orka?


Godnatt och sovgott!

Kyssar <3


Snart... <3

Vaknade av min förbannade väckarklocka! :@ men hade ju lovat att ringa och väcka en kompis :P Slutade med att vi pratade i nästan två timmar om ingenting :P Sen åkte jag till mormor och hjälpte henne med att torka hyllor och byta gardiner. Sen bar det av till bingon once again! :D Men vi vann inget. Sen när vi kom hem till mormor igen så hade Thomas (bror) och Jacob (brorsbarn) satt igång med gräsklippningen. Så idag har det varit full fart.

Imorgon bitti åker jag till Karlstad! Hoppas man får träffa alla goa glada vänner!
Ska ner och försöka få tag i någe jobb. Gå till ställena personligen, de är något jag hatar. Men tydligen måste man göra så nuför tiden.
Sen ska jag se om det blir nån fest eller hur det nu blev sagt.

Jag håller på att bli tokig här i Mora. Alla pratar skit om alla och jag förstår mig inte på folk här längre. Kan verkligen inte tro att jag bott här... Längtar som sagt tills imorrn. Ska på jobbmöte klockan 4.

Nu blir det godispåse och cola samt sova framför tvn. Imorrn bär det av Hem! <3 Zack ska med också såklart. Stackarn mådde inge bra idag :( Han började dagen med att hoppa upp i sängen och lägga huvet på min axel och sen när jag frågade hur det var så hoppade han ner på golvet och spydde!

Kyssar<3


Lycklig Emelie! :D

Nu börjar mitt humör stiga från depp till pepp! :D Kanske ska åka ner till Karlstad på fredag! Tänker stanna där hela helgen i så fall. Tanken på Karlstad gör mig så glad som man kan bli! Eller kan man bli gladare? JOMENVISST kan man det! :D .........
Nu blir det promenad med vovven en sväng. Sen får vi se om det blir e biltur i stan, de e ju faktiskt lillördag idag :D

Kyssar <3


mamma, pappa, blåmärke

Efter Lillerudsbalen hade jag så jävla ont i mitt vänstra knä. Fattade inte varför. Men nu har jag ett skitstort blåmärke där. Har massa små också över hela benen. Undra vadjag höll på med :P
När jag var liten så hade jag jämt blåmärken överallt. Då sa allltid mamma och pappa att mina blåmärken tydde på att jag var en "aktiv flicka", det gör det ju inte? Det tyder ju bara på att jag e jävligt klantig!

Idag är solen framme, ÄNTLIGEN något positivt. Idag har jag sökt en jävla massa jobb, pratat med kommunen och aktiverat mig i vikariepooler. Hoppas vekrligen jag får jobb snart!

Längtar efter älsklingen så jag tror jag går av på mitten! Vad fan ska jag göra? Om situationen ändå vore annorlunda...
Känner mig helt vilsen här i Mora. Förstår ingenting. Har jag levt uppi det här? Folk är ju så instängda i sig själva och bara traskar på i sitt eget. Inte öppna för någonting. Inte otrevliga men ... ah. Alla känner alla.
I Karlstad är allt annorlunda. Alla är lulliga och glada jämt. Och det är alltid någonting på g där! Här är allt dött konstant! Ja, förutom lördagar när folk faktiskt letar sig fram ur sina hålor och pallrar sig iväg till krogarna... eller ja... wasa.

Usch vad deppig jag låter! Men kanske för att jag ÄR deppig också! Jag vill tillbaka till alla kompisar. Man gör ju inget annat här än och sitter och saknar allt känns det som. Saknar och sen söker jobb. Det enda jag gör.

Ska kolla om "De två ovännerna och Bergman" vill komma hit på spelkväll ikväll :P


Kyssar <3


Börjat andas och landat

Ja nu är man alltså tillbaka där man började sitt liv en gång i tiden. Trodde Mora var ett avslutat kapitel i mitt liv men så var tydligen inte fallet...
Dagarna rullar på, den ena dagen är den andra lik: SKITTRÅKIG!

Igår var jag och körde runt i stan. Tog inte lång tid förän jag kört runt hela stan xD flera gånger om... Vilket liv...
Sedan blev det en tur till donken (onyttig!!!) och sen åkte jag till Bergman. Han hade lite roliga saker att berätta så det var trevligt. På vägen tillbaka till Vinäs så träffade jag David också. Så vi satt i varsin bil på varsin sida vägen och pratade kl 04 på morgonen haha xD.
Kul att man känner nån fortfarande!!
La mig ca 05.30 !!

Denna dagen har segat sig på. Varit hos mormor i flera timmar. Sovit på hennes soffa också haha.
Nu tänkte jag dra in till "the big city" Mora och se om någon är vid liv. Hoppas man får besök av någon snart =)
<3<3<3

Saknar er alla i Karlstad!!!! <3<3<3<3

Kyssar<3

Bal, studenten och ... mora...

Nu var det länge sen jag skrev något. Blivit så för jag har haft mycket att stå i. Var bal på skolan i onsdags. Var riktigt kul! Festen efteråt var lite minnesluckeskapande haha :D Gick och la mig klockan 05.00 och 07.00 satt jag och åt frukost!

Det var dagen då vi skulle ta studenten, torsdag. Lövad vagn, dragen av traktor, avgick från skolan ner till kyrkan i Vålberg. Där delades betygen ut. Guuuud vad det var svårt att stå rakt! Pinsamt.
Sedan gick vi ut med betygen i handen. Ganska nöjd faktiskt över dem.

Sedan åkte vi tillbaka till skolan och jävlar vad vi skrek! VI HAR TAGIT STUDENTÄÄÄÄÄÄÄÄN!!! FY FAN VA VI E BRA!!!! :D:D:D:D

Vi ställde oss i korridoren och sen sprang vi ut. Alla stannade i mitten för ingen hittade sina familjer haha. Blev jättdumt. Men till slut såg jag pappa stå och vifta med en knasbild på mig på ett plakat så då sprang jag dit. Både pappa, Milla, mormor och Rune och Rose-marie var med! 

Efter det så packade vi lite i släpvagnen som pappa hade dragit med sig och sen åt vi middag på Freden. Vid middagen fick jag massor av presenter. Pengar, ett fallskärmshopp (!!!!!) och en resa till Madeira. Herregud vad det var svårt att smälta allt som hänt under de närmsta dagarna. Nervös som faaan över fallskärmshoppet. Får koppla av i Madeira sen :D 

Men nu sitter jag här... i en stuga i Vinäs i mora. Skittråkigt. Kul att få träffa mormor och bror med familj men sen är det bajs. Det enda jag tänker göra är att söka jobb och sen träna. När jag fått jobb i Karlstad så flyttar jag direkt! Vilket för mig till nästa grej! Jag har fått svar från 3 jobb jag sökt! De skriver att de ska höra av sig så snart de kan. Hoppas jag kan få en intervju i alla fall. 

Nu ska jag fortsätta söka jobb, sen promenad med Zack och sen... en liiiiten ostkrokspåse kanske? ;)

Kyssar <3



  

Tjärnfest :D

Ikväll är det tjärnfest minsann!! Vi ska grilla lite klockan 20. Emma kommer också <3 Sen bär det av ner mot tjärn! Ska lägga lite öl på kylning snart. Ska försöka smuggla in det i elevhemmet på något vis haha :D Kommer bli en asbra kväll, känner det på mig. Massa roligt folk, lillerudare! <3

Tänker mer och mer på fredagen. Jag vill inte flytta till Mora. ALDRIG! Det var det här jag inte ville skulle hända. Kommer bara bli massa dötid.  KARLSTAD <3

Kommer sakna alla er nere i Karlstad!
Kyssar <3

BAAAL

Igår var jag på Karlstadbalen! :D Huuuur mycket folk som helst! Men vi tar det från början:

Åkte till Petra efter att ha varit på Bregvik och handlat en jävla massa saker. Petra gjorde i ordning mitt hår och hon var sååå duktig på att få till det bra! Gick åt en jävla massa spray haha :D
Sen var det dags att ta på sig klänningen... oj herregud vad jag och Petra grinade. För en gångs skull så kände jag mig faktiskt fin! Vi gick ut och tog lite kort i trädgården. Sen bar det iväg mot stan! :D

Jävla vad folk det var!! Stod folk på båda sidor med kamerorna i högsta hugg och det blixtrade överallt! Kände mig lite som en filmstjärna som ska gå på röda mattan haha. Efter ett tag kom vi fram med bilen och jag fick hjälp att kliva ur bilen haha var lite handikappad där jag satt. Sedan åkte min chaffis iväg och sen mötte jag upp Nathalie, Matilda och Kajsa. Guuuud vad dom var fina! Vi gick i och det var dags att äta på en gång för vi missade minglet pga att vi var lite sena men fint folk kommer alltid sent!

Middagen bestod av lax till förrätt (BLÄÄÄÄÄ)
Ungsbakat och pressat mos och kött m nån sås (MUMMA :D)
Och till efterrätt blev det typ cheesecake (sådär, för sliskig)

Vi fick två knasiga typer bredvid oss. Vi skulle sitta "skolvis" om ni fattar vad jag menar med det, men två sket i det och satte sig med oss istället. Kommer fortfarande inte ihåg vad de små pojkarna hette haha. Så viktiga var dom! :D Han bredvid mig frågade: "kort eller film?" jag svarade film. Funderade på vad dom skulle hitta på nu.
Så tar han fram en film på mobilen när han och hans kompis står nakna i duschen men har dragit bak k*ken så dom såg ut som tjejer! Vem fan visa upp det på en balmiddag och för folk man aldrig träffat förut!! ?? haha. Han ba: "Äh de e viktigt!" Kändes som man satt bredvid en av mina andra kompisar, precis en sån sak som han skulle kunna göra och säga ;)

Sedan blev det lite mingel. Köpte en P2 i baren och smuttade lite på den. Sen var nattklubben igång och alla drog sig mot dansgolvet. Vi också. Jävlar vad svårt det var att dansa med klänning! Alla trampade på den och vinglade runt. Kände att kvällen började nå sitt slut. Halv tolv bestämde jag mig för att dra mig hemåt.

Min skjuts kom lite senare och hämtade upp mig. Ingen mindre än Patrik. Jag var skithungrig efter den där dretmiddan så vi åkte till donken och körde driven. Skoj att få åka saaben igen <3 Pyser så fint när man växlar haha :D Sedan var det att kliva ur och gå in i skolan. Satte mig på sängen och fastnade med blicken in i väggen. Några tårar kom när jag tänkte hur allt är och ska bli. Skolan snart slut, inget jobb, inget boende inget alls. Gud vad misslyckad jag känner mig. Men har sagt att jag ska flytta hit igen så fort som möjligt och skaffa jobb här. Få ett liv.

Jaha, idag har man bara tagit det lugnt. På lektionen idag (som för övrigt började 13 och slutade 14 hähä!) åt vi tårta! :D sen var det schlutt! :D Nu återstår bara städning av rummet och hallen och sen ska jag till matilda och färga håret (igen!!!!) oh sen får vi se om det blir någon tjärnfest för mig. Aldrig varit på nån än så nu är det dags. Folk har tjatat på mig och kanske det är dags att pallra sig dit. Vi får se hur jag hinner! Sovplats i bil lockar mig inte :P

Nu ska jag städa!

Kyssar <3



BILDER FRÅN BALEN KOMMER SNART!! :D

Söndag, dagen innan balen

Imorgon är det bal. Kan inte fatta det! Helt sjukt att det gått så fort. Jag ska verkligen gå på bal och sen ta studeten, lilla jag? Herregud! Imorgon har jag mycket att fixa. Måste införskaffa en liten väska också. Ska vara hos Petra från klockan tolv. Sen fem i fem kommer min chaufför! :D Då blir det bilfärd hem till Nathalie och sen ... BAAAAAL!

Sökt jobb på lidl också, hoppas jag får något jobb snart :(

Vill inte flytta till mora igen. Vill bo kvar här i Karlstad. Karlstad känns verkligen som ett hem och mora känns mer som en plats jag är tvungen att vara på.

Nu ska jag tvätta lite och duscha en snabbis och sen ska jag o Zack åka till Bren.

Kyssar<3

Jävla hår!!!!

HÅÅÅÅÅR! FAAAAAAN

Måste börja med att berätta den otrooooligt tråkiga nyheten :( Klippningen blev bra och färgningen med. Men sen när vi skulle färga förlängningen så bet inte färgen ordentligen. Nu har jag hårförlängning i en HELT annan förg. Hur fan ska det bli till balen?!!! Ser ju inte klok ut. Nej jag vill bara gråta nu :(

Fy fan vad trött jag är! Och vad kan det bero på? Jo! Jag var faktiskt uppe klockan halv 7 idag och skjutsade en kompis till sitt jobb. Har åkt bil fram och tillbaka hela dagen. Käkat onyttig milkshake på donken, raggat i stan och solat.

Dagen har inte varit full av saker att göra men dagen är ju inte slut än =)

Usch, jag kan inte komma över färgningen :( Vill bara vara i Din famn nu. <3 Trösta mig! haha :D

Ska försöka fixa till en frisyr som inte ser helt kokko ut och sen försöka få kontakt med omvärlden. Lillerud är inte bästa stället att bo på, inte så civiliserat här, inte en enda själ här ju! Man blir ju konstig av att sitta här.

I can´t go a minute without your love ;) <3

Kyssar <3

Balfrisyr och annat bestyr

Nyss hemkommen!

Var och provade frisyren, den blev skitbra! Blir nog ännu bättre på måndag när all spray och grejs ska i. Är så förväntansfull! Sedan fick jag mat hos Petra också. Riktigt trevligt =)

Efter det så åkte jag hem. Började dra ur frisyren och göra om så jag blev normal i huvet haha. Fick frågan via sms om jag var nykter (vilket jag var/är) och fick hämta en kompis inne i stan. Nyss kommit hem från det, skittrött! Visade sig att jag skulle hjälpa honom att köra imorgon också, klockan 8 på morgonen!!! Fan va jag är snäll! :D <3

Godnatt gott folk!

Kyssar <3

Solbränd!

Hej allihopa!

Idag har vi varit på Hammarö och haft lektion på brukshundsklubben. Jag och vovven körde lite agility som vanligt och lite andra trix. Sen blev Zack trött och ville ligga i skuggan och dricka vatten så då la jag mig och solade. Sen var det dags att åka hem och vi slutade ca 13! De e tidigt det :D Så jag la mig utanför elevhemmet och sola lite till och räkade somna!! SÅKLART! Och nu är jag bränd utta tusan! Inte så snygga ränder jag fått efter bh:n, blir inge fint tills balen!

Igår gjorde jag klart alla skoluppgifter så nu är jag HELT fri! Nu är det bara festandet och avskedet av kompisar som är kvar. Gud va gött det ska bli att få vara klar med skolan! :D

Klockan halv sju så ska jag vara i kil och få håret fixat. Ska prova frisyren till balen och se hur det blir. Men först måste jag duscha, sminka mig och göra håret förberett så det är bäst jag sätter igång!

Jo en sak till. Det här med att ha förhållande. Det måste vara lurigt. Jag menar, finns det hur många som helst? Finns det någon åt alla? OCH, finns "den rätte"? Hur vet man att man har träffat den rätte? Eller märker man det när det är försent?..

Jag har ett problem:
Dom killarna jag vill ha är upptagna eller vill inte ha mig, dom som vill ha mig vill inte jag ha.
En ond cirkel! Så har det alltid varit! Men just nu har jag bara en jag vill ha men men som jag sa tidigare....


Kyssar<3

ALLT

Hej!
Förlåt att jag inte hunnit skriva något på länge! Men varit så otroligt mycket nu, med skolan, vännerna och ... vännerna :D
Igår hann jag inte skriva som ni vet. Satt och pluggade hela dagen! började med att jag trode att vi började halv nio men vi började 10 (!!!!). Men var bra för då kunde jag plugga fram tills dess.

Idag har det hänt jättemycket!!! Mitt hår har äntligen kommit!!! ser riktigt bra ut ;) skitlångt!!! :O imorgon ska jag försöka färga det så det får samma typ av bruna nyans för det stämde inte riktigt överens med min färg.

Men vi ska det dagen från början:
Jag vaknade upp och insåg att det faktiskt är idag som jag ska skriva två prov (på morgonen) och ha projektredovisning inför lärarna (på eftermiddagen). Satte mig och pluggade till proven då Per Mogren (barsk samhällslärare) säger att det är bättre att vi tar redovisningen nu på en gång istället för eftermiddagen för det skulle passa alla lärare bättre tidsmässigt. HELVETE tänkte jag. Knyckte en dator från bibblan och började träna på min power point somjag gjort och jag kände att jag inte hade planerat som jag skulle ha gjort egentligen, men nu skulle jag få stå mitt kast och tro mig... det fick jag! 
Redovisningen började och de stoppade mig mitt i redovisningen titt som tätt och korrigerade fel och kom med frågor som jag absolut inte kunde svara på! Dom var värre än idoljuryn!! Kände hur paniken kom krypande och likaså svetten... När jag var klar så pratade dom lite med varandra och till slut kom beskedet och jag blivit godkänd trots allt. Jävlar vad glad jag blev!!!

Sedan blev det lunch och de två proven väntade. Hade inte pluggat någonting alls!! Läste igenom lite snabbt. Handlade om hinduism & buddhism och ekonomi. Visade sig att jag pluggat in helt fel kapitel på ekonomin men tror det ordnade sig ändå... hoppas jag! 

Efter proven kändes allt mycet lättare. Allt verkar ordna upp sig. Konstigt attman alltid lyckas skjuta allt framför sig så man har alla saker kvar att göra i slutet av skolåret men att man hinner ändå.. det är en gåta! 
Men usch så stressad jag är nu. Examinationsfrågorna ska jag göra klart imorgon och sen borde jag vara klar med allt mitt arbete. HELT slut i huvudet nu. Orkar verkligen ingen mer skola. Tur att jag inte sökte vidareutbildning. 

Sen när jag var klar med proven så tittade jag på klockan och insåg att jag hade missat middagen och istället så åkte jag ner till sosenpizzerian och köpte en vesuvio. Efter det så kollade jag på Greys Anatomi med Kimpan och Johanna. 

Sen fick man höra att det var fest vid tjärn så då satte jag i håret för att se lite hur det såg ut och sen blev det att jag körde dit och kollade hur allt stod till (haha jävla uttryck). Kände först inte igen en enda kotte men sen kom Emil från skolan och sa hej följt av David och hans tjej. Sen träffade jag även Patrik och Fanny, haha Fanny var lite full och ibland fick jag suga tag i henne och ställa henne på fötter haha! 
Men min vistelse blev inte långvarig så jag körde hem igen och nu sitter jag här, skittrött. 

Måste sova nu!! 

Kyssar <3 

Måndag och ny vecka


Go kväll mina damer och herrar!

Idag började ju skolan igen. Kändes ovanligt efter att ha varit på apu. Dagen segade sig igenom med massa utvärderingar som skulle skrivas.

Efter skolan så åkte vi och hämtade Pyrets (Johannas) balklänning. Guuuud va fin hon var i den!! Börjar tro att min är lite "för mycket". Hon var hur bedårande som helst så jag tror inte hon förstår det själv! Jättefin var den!
Efter det  så körde jag hem Nathalie, hon visade även sitt hus för Johanna och Kimberley haha!

Sen åkte jag, Johanna och Kimberley och tvättade min bil. Älskar att sitta i bilen när den blir tvättad av sånadär konstiga och gigantiska rullar! Men gillar inte att sitta själv, då får jag panik och skriker, tur jag hade girlsen med! :D
Jag lyckades övertala dom att åka till donken haha! Varsin milkshake tog dom och jag tog en glass =)

Sen åkte vi tillbaka till skolan och jag satte mig äntligen ner framför datorn i datasalen och pluggade. Hörde ni? PLUGGADE!!

Sen gullade jag lite med vovven min Zack <3. Vi körde lite agility ute på gräset och han fick lite skinka i belöning hihi =)
Sen hälsade vi på hos Kimberley och Johanna igen. Blev lite tv-tittande och mys.

Och nu sitter jag här igen! :D

    




Kyssar <3


RSS 2.0