Inte nerlagd blogg! åså lite om nuvarande läget.. :)

Hej!
Tro inte att jag jag lagt ner bloggen. Har bara haft så otroligt mycket att göra. Har nu flyttat till england och bor där med Adam. Vi har även förlovat oss. :)
Det har varit lite strul med huset. det var tvunget att målas om och golv skulle bytas innan vi kunde flytta in och detta gjorde att vi fick bo hos hans föräldrar istället. I två och en halv vecka!!! Dessutom så blev jag ju självklart sjuk. Fick influensan och fick feber, öm i kroppen, frossa och öroninflammation på samma gång! Det gick så långt att jag blev helt döv på vänster öra. Kunde inte höra något på 4 dagar :( haha fast var ganska skönt när adam snarkar som han gör xD.

Jag och Emma var till Madeira också. Vilken resa! Ingen sol och badförbud men det var den roligaste resan jag någonsin varit på :D Vi gick vilse på stan och gick runt i 3 (!!!!) timmar. Sen började jag känna igen statyer men dom stod åt fel håll och jag kom på att vi kom från ett annat håll och sen hittade vi tillbaka tack o lov, ont i fötterna blev resultatet. Ändå gick vi till casinot på kvällen och gick ner på nedervåningen och dansade av oss skjortan (inte bokstavligen :P) på dansgolvet. Så jävla kul har jag aldrig haft tror jag haha :P

Nu är jag och adam i sverige iaf och hälsar på. vi ska vara här i två veckor. Varit ner till karlstad idag och hämtat zak som jag inte träffat på 3 veckor!! Han vart så glad men han var så trött för han hade lekt med nathalies hund hela dagen :)

Nu sitter pappa och adam och dricker wiskey och jah lite vin men blir nog snart sängen tror jag :)

Nattinatti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0